New Yorkin matkakokemukset ja vinkit: Sivu 4

ostoksille manhattan mallille

miles    09.01.2009    New Yorkin ostokset    New York City

Kannattaa käydä ostoksilla Manhattan Mallilla. Hyviä vaatekauppoja ja osa vaatteista tosi halpoja. Paikka oli silloin kyllä remontissa ( lokakuu 2008) , että varmaan kauppa valikoima kasvaa kunhan saavat rakennuksen kuntoon.

outleteissa shoppailu

miles    09.01.2009    New Yorkin ostokset    New York City

Jos teette reissuja NYC:in ulkopuolelle kannattaa suunnistaa ostoksille outleteihin. Niitä on esim isojen teiden varsilla, mutta kannattaa varmaan netistä katsoa ensin mihin menee.

Itse kävimme Torontosta New Yorkiin ajaessamme The Crossings Premium Outletissa ja se on Tannersvillessa tien 80 varrella. NYC:iin ajattiin siitä vielä ehkä noin 2-3 tuntia.

Satoja kauppoja täynnä merkkivaatteita, kenkiä, hajuvesiä ja halvalla!

halpa hotelli, hyvällä sijainnilla

miles    09.01.2009    New Yorkin hotellit    New York City
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2008 | Hotelli: Carter

Erittäin halpa hotelli times squarella. Sijainti loistava, samoin hinta. Huoneet kuitenkin nuhjuisia ja kuluneita. Meille oli ok, halusimme säästää rahat ostoksiin, ei hotellihuoneeseen. Tarkistimme vain heti huoneeseen mennessämme, että kaikki toimi ja oli kunnossa. ( lakanat ja pyyhkeet puhtaat, hanat ja wc pönttö toimi, huoneen lukko toimi)

hotellissa ei aamupalaa, mutta senhän saa monista kahviloista ..

netissä paljon huonoja kommentteja hotellista, mutta meidän mielestä oli ok, sijainti tekee jo paljon. Menemme samaan hotelliin jos joskus menemme vielä NYC:iin.

Arvosana hotellille:

erittäin hyvä sijainti

Elorapet    22.10.2008    New Yorkin hotellit    New York City
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2008 | Hotelli: Hotel Stanford

Erittäin hyvä sijainti Broadwayn ja 32nd Streetin kulmassa.

Metroaseman sisäänkäynti ihan siinä vieressä, kuten myös Manhattan Mall ja Macy's.

Hotelli tarjoaa ns. complimentary breakfastin, joka sisältää bageleita, kahvia,teetä, tuoremehua, philadelphia-juustoa ja erilaisia makeita pullia ja donitseja.

Arvosana hotellille:

Ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka

Connolly's is a family owned and operated traditional

Irish Pub & Restaurant located in the heart of Midtown.

With four convenient locations in Midtown all Connolly's

offer a welcoming staff and relaxed atmosphere.

Hinta -laatusuhde kohdallaan.

Vapaudenpatsas

Gabriella    07.08.2008    New Yorkin nähtävyydet    New York City

Lähden ensi jouluksi USA:n ja meillä on välilasku Nykissä. Se kestää noin 13 tuntia (siis välilasku kestää). Menemme siksi aikaa kiertelemään Nykiä. Jännää...!!! Menemme katsomaan vapaudenpatsastaa jonka olen halunnut nähdä sen siitä asti, kun kuulin siitä ekan kerran eli joskus ala-asteella.

Radisson Martinque

Memphis    21.07.2008    New Yorkin muita vinkkejä    New York City

Loistava sijainti, vain kortteli empire state buildingille. Metro 10 metrin päästä ovelta. Kaksi valtavaa ostoskeskusta Manhattan Mall (remontin alla) ja Macy`s nurkan takana. Vilkas Korealainen tie hotellin edessä.

Nykin taksitaksat

New Yorkin taksikuskit osaavat nyhtää turisteilta ylimääräistä. Kaupungissa pitäisi olla kiinteät hinnat esim. lentoasemalta keskustaan, mutta kummasti hinta pompsahtaa turistille helposti paljon korkeammaksi.

Kannattaa olla perillä taksitaksoista ja tiukkana taksikuskin kanssa sekä maksaa mielellään tasarahalla (toki tipit huomioiden).

Itse jouduin muutama vuosi sitten aikamoiseen sanasotaan taksikuskin kanssa, mutta kyllä kannatti, koska tiesin olevani oikeassa!

Jos kuski ei silti usko sanojasi, voit aina uhata ottaa taksin numeron ylös ja raportoida asiasta taksikeskukseen (ja vaikka toteuttaakin uhkauksesi). Yleensä viimeistään tällöin tulevat järkiinsä.

Brooklyn Bridge

matkalainen    13.06.2008    New Yorkin nähtävyydet    New York City

Käynti New Yorkin Brooklyn Bridgella kannattaa takuuvarmasti. Sillalta aukeavat huikeat maisemat Manhattanille ja myös Brooklyniin. Suosittelen lämpimästi!

www.endex.com/gf/buildings/b...ridge.html

Nykin intialaiset ravintolat

New Yorkista löytyy monia intialaisia ravintoloita, jotka tarjoavat maukkaita ja mausteisia ruokaelämyksiä kohtuuhintaan. Mielenkiintoisinta ravintoloissa on persoonallinen sisustus - jouluvalot ja bling-bling -peilit tuikkivat ympäri vuoden.

Moniin ravintoloista saa ottaa mukaan myös omat juomat, joita tarjoilijat sitten tarjoilevat ravintolassa. Ja rahaa säästyy!

Älä unohda tippiä.

Tässä muutama esimerkki.

www.10best.com/New_York,NY/R...index.html

Woodbury Common Premium Outlets

matkalainen    11.06.2008    New Yorkin ostokset    New York City

Shoppaajan paratiisi lähellä New Yorkia on Woodbury Common Premium Outlets. Sen 220 merkkiliikkeestä löydät valtavat valikoimat merkkivaatteita pilkkahintaan. Iso kassi mukaan ja koko päiväksi shoppaamaan! Paikalle pääsee kätevästi bussilla New Yorkin pääbussiasemalta. Suosittelen ehdottomasti!

Lue lisää alta.

www.premiumoutlets.com/outle...t.asp?id=7

Century 21

matkalainen    11.06.2008    New Yorkin ostokset    New York City

Nykissä sijaitseva Century 21 -tavaratalo on todellinen shoppaajan keidas ja löytöparatiisi. Merkkitavaraa myydään pilkkahintaan, ja valikoimat ovat hyvät!

Tavaratalo sijaitsee Manhattanin eteläosassa edesmenneen World Trade Centerin lähistöllä.

Samanlaisia tavarataloja on nykyään myös mm. Brooklynissa ja Westburyssa.

www.c21stores.com/

korvavaivat lentokoneessa

jos korvat vaivaavat lentokoneessa, kannattaa käsimatkatavaroihin varata lentomatkalla painetta tasaavia korvatulppia (löytyy sekä lasten että aikuisten kokoa) ja puuduttavia korvatippoja. molempia saa apteekeista, esim. yliopiston apteekista löytyy! käteviä etenkin lapsille, ei tarvitse turhia koneessa harmitella :)

Staten Island Ferry

matkalainen    27.05.2008    New Yorkin nähtävyydet    New York City

Lauttamatkalla Staten Island Ferrylla näkee edullisesti Manhattanin Skylinen. Lautta lähtee saaren eteläpäästä.

Central Park

Ehdottomasti poikkeamisen arvoinen paikka, löytyy mm. eläintarha ja kesällä ulkoilmakonsertteja yms. tapahtumia. Nykiläistä elämänmenoa parhaimmillaan!

Oletko vieraillut New Yorkissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.