Matkakokemukset - Ostokset New Yorkissa

Ostoksia Nykissä ja outletissa.

Vieras    17.11.2013    New Yorkin ostokset    New York City

Hinnat alkujaankin merkkituotteiden kohdalla alkujaankin huomattavasti huokeammat kuin meillä täällä koto-Suomessa. Century 21:lla on ainakin kolme myymälää Manhattanilla. Eteläisin suurin. Esim Hilfiger boxerit 21$/4 kpl. Hyviä alejakin vaikkei varsinainen aleaika ollutkaan marraskuussa.

Woodburyyn bussilla aamusta aikaisin mm. hotel Pennsylvanian edestä, n 40$ meno-paluu. Matkalaukku mukaan. Siellä ei välttämättä sen halvempaa kuin cityssä mutta huomattavasti rauhallisempi tehdä ostoksia, Ja edullisiakin todellakin löytyy! 220 liikettä lapussa mainittiin, bussikuski puhui 260 liikkeestä =) Riittää varmasti jokaiselle mieleistä. Bussimatka kestää n tunnin, kivasti ehtii nähdä muutakin kuin Manhattanin vilinän.

Burlington, TjMaxx, Marshalls....

parmir    24.07.2013    New Yorkin ostokset    New York City

Outletit eivät välttämättä ole edullisimmat ostospaikat vaatteille esim yllämainituista loytyy merkkituotteita melkein puoleen hintaan alkuperäisestä hinnasta. Ne yleensä myos sijaitsevat kaupungissa. Ensivaikutelma ei näytä lupaavalta ensisilmäykseltä, mutta kun alkaa etsiä laajasta valikoimasta niin voit tehdä löytöjä. Tämä vinkkinä mikäli et halua lahteä kaupungista kauemmas Outletteihin.

Woodbury outlet

Vieras    15.02.2013    New Yorkin ostokset    New York City

220 merkkilikettä. Merkkivaatteet paljon halvempia jo lähtöhinnaltaan kun Suomessa ja täällä outlet hinnat, joista saatta vielä olla isoja alennuksia ja poisto kulmaukset lähes joka myymälässä.

Päivässä et ehdi käydä kuin 20-50 kauppaa läpi, joten hiukan kannattaa etukäteen suunnitella mihin kauppoihin haluaa ehdottomasti mennä kartta alueesta ja kaupoista löytyy Woodbury outletin sivuilta.

Ota ISO matkalaukku mukaan (aikaisemmin käyneillä on mukana), saat sen varmasti täyteen, jos olet yhtään shoppailuun taipuva. Tavarat kulkevat laukussa paljon helpommin kuin ostoskasseissa ja pois tultaessa on helpompi tuoda bussissa, voit toki myös ostaa paikan päältä matkalaukkuja myyvästä myymälästä.

Muutama esimerkki hintatasosta Ugg:it poistopuolella useita malleja noin 30€, Levi´s farkut 20€ ja Ralph Lauren housut 15€

Myös Century 21 Manhattanin eteläosassa on käymisen arvoinen paikka jossa on edulliset hinnat.

Woodbury outlet

parmir    05.10.2012    New Yorkin ostokset    New York City

Valtaisa määrä merkkiliikeitä. Varaa koko päivä tänne. Aukeaa klo 10.

Linja-auto lähtee Port auth. bus terminaalista, kerros 3. Tämä sisältyy hop-top-shop- lippuun, jonka voi ostaa netistä.

Ostokset Nykissä

ssatu    19.07.2009    New Yorkin ostokset    New York City

Ostin paljon kaikkea New York kamaa (housut, t-paidan, hupparin, sukat, kynsiviilan ja paljon erilaisia tuliaisia). Niitä kauppoja on joka korttelissa..

Nykissä on omat kaupat erilaisiin urheiluharrastuksiin (nba store, baseball, jääkiekko).

Macy's, Bloomindales kauppakeskukset, joissa on erilaisia merkkiliikkeitä (tosi kallista), M&M's..

century 21

miles    19.01.2009    New Yorkin ostokset    New York City

Century 21:stä löytää halpoja löytöjä. mm. naisten merkkilaukkuja ja kenkiä sekä miesten merkkikenkiä. vaatteet oli vähän kalliimpia, mutta etsimällä voi tehdä niistäkin löytöjä. Kannattaa ehdottomasti mennä.

Näitä on muutama eri puolella manhattania.

ostoksille manhattan mallille

miles    09.01.2009    New Yorkin ostokset    New York City

Kannattaa käydä ostoksilla Manhattan Mallilla. Hyviä vaatekauppoja ja osa vaatteista tosi halpoja. Paikka oli silloin kyllä remontissa ( lokakuu 2008) , että varmaan kauppa valikoima kasvaa kunhan saavat rakennuksen kuntoon.

outleteissa shoppailu

miles    09.01.2009    New Yorkin ostokset    New York City

Jos teette reissuja NYC:in ulkopuolelle kannattaa suunnistaa ostoksille outleteihin. Niitä on esim isojen teiden varsilla, mutta kannattaa varmaan netistä katsoa ensin mihin menee.

Itse kävimme Torontosta New Yorkiin ajaessamme The Crossings Premium Outletissa ja se on Tannersvillessa tien 80 varrella. NYC:iin ajattiin siitä vielä ehkä noin 2-3 tuntia.

Satoja kauppoja täynnä merkkivaatteita, kenkiä, hajuvesiä ja halvalla!

Woodbury Common Premium Outlets

matkalainen    11.06.2008    New Yorkin ostokset    New York City

Shoppaajan paratiisi lähellä New Yorkia on Woodbury Common Premium Outlets. Sen 220 merkkiliikkeestä löydät valtavat valikoimat merkkivaatteita pilkkahintaan. Iso kassi mukaan ja koko päiväksi shoppaamaan! Paikalle pääsee kätevästi bussilla New Yorkin pääbussiasemalta. Suosittelen ehdottomasti!

Lue lisää alta.

www.premiumoutlets.com/outle...t.asp?id=7

Century 21

matkalainen    11.06.2008    New Yorkin ostokset    New York City

Nykissä sijaitseva Century 21 -tavaratalo on todellinen shoppaajan keidas ja löytöparatiisi. Merkkitavaraa myydään pilkkahintaan, ja valikoimat ovat hyvät!

Tavaratalo sijaitsee Manhattanin eteläosassa edesmenneen World Trade Centerin lähistöllä.

Samanlaisia tavarataloja on nykyään myös mm. Brooklynissa ja Westburyssa.

www.c21stores.com/

Oletko vieraillut New Yorkissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.