Miamin matkakokemukset ja vinkit: Sivu 2

Everglade

parmir    07.04.2010    Miami Beachin nähtävyydet    Miami Beach

Halpa paikka on Evergalden Holiday park, mikäli haluat nähdä alligaattoreita ja pitää pentua sylissä 23 dll/henk. Tunnin airboat veneretki ja siihen vielä kouluttajan esitys.

Ruokailu

Jos et ihan huippu paikassa halua aterioida niin selviät kahdelta hengeltä ruokailusta 12-16 dll.

Aventura mall

parmir    07.04.2010    Miamin ostokset    Miami

Erittäin halpa merkkivaatteiden ostospaikka. Valtavan suuri laitos, kolmessa kerroksessa. Leviksen farkut 35 dll ja juhlapuku 35 dll.

Park Central Ocean Driven varrella

Matkaajat    22.08.2009    Miami Beachin hotellit    Miami Beach
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2009 | Hotelli: Park Cental

Hotellin henkilökunta erittäin ystävällistä ja sijainti erinomainen. Huoneet siistejä, sisustus restauroitu 1960-luvun tyyliseksi. Huonoa oli ilmastoinnin riittämättömyys päivällä kuumimpaan aikaan ja, että ilmastointi puhalsi suoraan sänkyyn. Yöpyisimme kuitenkin varmaan samassa hotellissa jos menisimme Miami Beachille toistamiseen.

Arvosana hotellille:

Karibian risteilyn lähtösatama.

Papiti    07.04.2009    Miami Beachin nähtävyydet    Miami Beach

Miami Beach sinällään on jo upea paikka, mutta kolmensadan metrin loistoristeilijällä kelluminen se vasta oli jotain. Se oli ensimmäinen "all inclusive" matkani ja nimensä veroinen. Kuusitoista kattausta päivässä joista valita. Ohjelmaa laidasta laitaan, skeetammunnasta varieteehen ja kaikissa tupa täynnä, eikä niinkuin Inglesin suomalaispaikoissa viidestä kymmeneen henkeä.

Retkikohteet tietysti upeinta mitä Karibialta löytyy. Erityisesti jäi mieleen Meksiko Xel ha, Blue Lagoonin kuvauspaikka jaTulumin inkatemppelit.

Jamaica, Bahama, Caymansaaret ja niistä suoraan parhaille rannoille ja nähtävyyksille.

Siirtymätaipaleet hummeria syöden ja shampanjaa juoden smokissa ja välillä farkuissa juhlien.

Sitä ei oikein voi mitenkään ylittää minun mielikuvituksellani, eikä varsinkaan budjetillani.

Nyt noita risteilyjä myydään jopa halvalla!

Yksinäiselle niitä ei kyllä voi suositella, sillä laivat ovat täynnä häämatkalaisia.

Pieni vinkki naimisiin meneville, tai muuten vain rakastuneille.

Suosittelen.

Air Francea käyttäville

Elorapet    22.10.2008    Miamin lennot & liikenne    Miami

On käynyt itselle sekä kolmelle eri tutulle. Air Francen lennolle Helsingistä Pariisin kautta Miamiin matkatavarat jäävät helposti Pariisiin.

Meillä ei ollut ensimmäinen lento Pariisiin edes paljoa myöhässä ja vaihtoaikaa oli pari tuntia, tavarat jäivät matkalle.

Vaikka Air Francelta saakin mukavan korvauksen (100e/matkalle jäänyt laukku tai kolli) niin pitkän matkan jälkeen on ikävä lähteä shoppailemaan uusia vaatteita hikiset matkavaatteet päällä. Kannattaa siis varautua pienellä "survival kitillä" käsimatkatavaroissa mikäli käyttää tätä reittiä.

Vihje

Gabriella    14.08.2008    Miami Beachin ostokset    Miami Beach

Olen ollut täällä vähintään viisi kertaa. Joten suosittelen matkustamista tänne. Siellä on aivan mahtavan hyvää ruokaa. Menkää menkää.

Parrot Jungle, Monkey Jungle vai Metrozoo?

llauraa-    28.06.2008    Miamin nähtävyydet    Miami

Monet, varsinkin lapsiperheet, haluavat vierailla matkansa aikana eläinpuistoissa. Harvalla kuitenkaan on aikaa kiertää kaikkia läpi, joten mikä pitäisi valita?

1. Parrot Jungle. Papukaijat ovat hellyyttäviä! Täällä ne osaavat pyöräillä ja rullaluistella, avata turistien kengännauhoja ja poseerata valokuvissa. Kaijojen lisäksi löytyy myös muita eläimiä, ja mikä parasta, kaikkia saa ruokkia. Valokuva-albumin täytteeksi kelpaavat upeat kuvat joissa saa pidellä joko parimetristä boakäärmettä tai sylivauvauksi tekeytyvää papukaijaa.

2. Monkey Junglen idea on suunnilleen sama kuin Parrot Junglen, siellä tosin papukaijat on korvattu apinoilla. Joita ei voi ruokkia kädestä ja jotka eivät osaa temppuja, joten käynti jättää vähän kylmäksi. Jos on apinoista kiinnostunut niin paikka kannattaa katsoa ja huvittaa itseään ostamalla kädellisille pieniä ruokasankoja jotka ne ovat itse oppineet hinaamaan häkkeihinsä.

3. Metrozoo on kuin Korkeasaari isommassa mittakaavassa. Siellä ei kuitenkaan ole mitään sellaista mikä olisi "aivan pakko nähdä". Tosin puiston yllä raiteilla kulkeva juna vaikutti kivalta, mutta sekin oli meidän lomamme aikana suljettu.

Hurrikaanivaroitus

llauraa-    27.06.2008    Miamin vaarat ja ongelmat    Miami

Floridan ilmasto on suloinen ympäri vuoden, mutta syksy on vuodenajoista vaarallisin matkustamisen kannalta. Hurrikaanit ja muut hirmumyrskyt kiertelevät Floridaa ja vaikka ne Suomesta ajatellen tuntuvatkin kaukaisilta, on ehkä liiankin jännittävää sitten lomallaan istua hotellin sohvalla ja vahdata säätiedotuksia: "nyt se on tulossa, kaksi päivää aikaa suojautua". Itse lähdimme onneksi ajoissa alta pois, mutta pari tuntia lennon lähdön jälkeen koneemme joutui väistämään hurrikaani Frania joka oli tulossa suoraan kohti Floridaa. Enpä olisi silloin halunnut enää olla paikalla!

Oletko vieraillut Miamissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.