Matkakokemukset - Muita vinkkejä Miamista

Tietoa Miamista

Vieras    23.06.2012    Miamin muita vinkkejä    Miami

Olin itse juuri tossa viikko sitten Miamissa sellaset 10 päivää, Paikka on aivan upea, suosittelen kaikille lämpimästi! Tekemistä riittää ja ihmiset ovat todella ystävällisiä.

Hintatasosta sen verran, että halpaa ei kyllä ollut. Nyt joudun kyllä kumoamaan aikasempien kommentit alhaisesta hintatasosta. Ravintoloiden hinnat olivat todella korkeat. Yksikin päivä käytiin perheen kanssa syömässä nelistään paellaa, juomana pari lasia viiniä ja kokista. Loppu hinnaksi tuli sellaset 400 dollaria. Illemalla vielä ottamaan smoothiet lapsille ja pari olutta, maksoi taas 130 dollaria! Vaatteet melko normaali hintaisia. Varsinkin Guessiä kannattaa sieltä ostaa, hintataso varmaan jotain Suomen Vilan luokkaa. Itse ostin kaksi laukkua ja maksoi yhteensä vain 90 dollaria :)

Suosittelen myös tässä paikkoja, missä kannattaa myös käydä. Key West on kyllä kaiken matkan ja hinnan väärti. Upean näköistä ja mukavan rauhallista Miamiin verrattuna. Paikan päällä käytiin myös lasipohjaisella laivalla, joka oli myös tosi kiva retki.

Everglades on myös ihan kiva paikka, vaikkei kyllä ole verrattavissa Key Westiin. Toisaalta niitä alligaattoreita oli melko vähän, että oisin toivonut vähän enemmän nähtävää. Ihan ok silti (:

Oletko vieraillut Miamissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.