Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Marbellasta

Marbellan rantabulevardi, vanhakaupunki, ostokset

Vieras    29.03.2011    Marbellan muita vinkkejä    Marbella

Olimme 18.3.2011-25.3.2001 Marbellassa ja täytyy sanoa, että vuodenaikaan nähden oli ihanan lämmin ilma ja luonto vehreää. Lämpötila oli päivittäin 18-24 asteen välillä. Merivesi on vielä tuohon vuodenaikaan kylmää, mutta kyllä sinnekkin rohkeimmat uskalsivat pulahtaa.

Rantabulevardilla riitti monenlaisia ruokaravintoloita/kahviota joka makuun. Hinta taso oli hiukan alle Suomen ravintoloiden jos osasi hiukan vertailla hintoja. Rantabulevardin ravintoloissa sai taivaallisen hyviä kalaruokia, eivätkä hinnat olleet kovin korkeita. Rantabulevardilla 3 henkinen perheemme söi hyvin ja siihen juomat päälle kalleimmillaan 65€ ja halvimmillaan aalle 30€. Rantabulevardilla ainut häiritsevä tekijä oli laukkuja ym. kaupustelevat Afrikkalais syntyiset miehet, joita riitti joka paikassa. Tulivat jopa kesken ruokailun ravintolaan tyrkyttämään tavaroitaan =(

Onneksi poliisi alkoi puuttua asiaan ja ajaa luvattoman tavaran myyjiä pois rannalta.

Vanhakaupunki on näkemisen arvoinen paikka. Siellä löytyy kauppoja laidsta laitaan. Merkkivaateliikkeitä, joissa hinnat suht tyyriitä, mutta myös ihan edullisiakin tuotteita oli myynnissä. Appelsiinitori joka on aivan vanhankaupungin kupeessa on ihana paikka levähtää ja juoda vaikka kupponen kahvia ja nautiskella Espanjalaisesta elämän menosta.

Tiistaisin Marbellassa järjestetään isot markkinat ja niillä kannattaa ehdottomasti käydä. Markkinakojuja oli varmaankin yli 100 KPL ja varmasti jokainen siellä kävijä löytää mukaansa jotain mielestään kotiin tuotavaa.

Paikallisissa isommissa supermarketeissa valikoimat ovat laajat ja hinnat Suomen hintoja edullisemmat. Eli suosittelen niille jotka majoittuvat apartamentos hotelleihin, että kannataa ainakin lounas/aamiaistarvikkeet käydä ostamassa esim mercadonasta, Open Cornista tai Super Sol nimisistä kaupoista.

Paikallisia viinejä myydään marketeissa pilkkahintaan. Noin 1,5€-3€urolla saa aivan hyvää paikallista viiniä.

Sangria maksaa ravintoloissa 12€ litra ja lasillinen 9€, mutta puolitoista litraa sangriaa supermarketissa on vain 1,49€.

Olen paljon matkustellut manner espanjassa ja Marbella oli mielestäni näkemisen ja kokemisen arvoinen paikka.

Marbellasta on 6 kilometrin matka Puerto Banukseen. Banus on myös nakemisen arvoinen paikka. Glamouria sieltä ei puutu. On toinen toistaan hienonpia autoja, taloja ym.

Merinäköala

Vieras    08.11.2009    Marbellan muita vinkkejä    Marbella

Ihan hyvä lomapaikka, lokakuussa n.23-25 astetta ja aurinkoa. Siisti ympäristö, kaupat normaalihintaisia ja ranta hyvä. Vanha kaupunki hieno. Hotelli princesa playa ok, merimaisema oli avara. Kalasatama lähistöllä. Kalaruokia.

Lounas 9.50 yleensä, keitto, ruoka ja kahvi tms. sis. Isoimmat äänet hotellissa tuli rannan aalloista. Ei juuri suomalaisia. Turisteja kohtalaisesti, ei paljon, muuten. Patikointipolkuja olemassa ylemmäs. Ojen kylä 10 km on käynnin arvoinen. Bussi 1.15 sinne ja yleistaksa muutenkin.

Meri,huoneistot,ostokset

Gristalli    26.06.2008    Marbellan muita vinkkejä    Marbella

Marbella on ns.hienoston lomakohde.Ökyveneitä ja taloja.Asukkaat eivät huomioi mitenkään turisteja,pitävät heitä haittana.Marbellassa vihtyy päivän,sitten on katsottu kaikki.Erittäin kallis paikka.

Oletko vieraillut Marbellassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.