Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Malemen matkakokemukset ja vinkit

Taksit

Vieras    27.03.2022    Malemen vaarat ja ongelmat    Maleme

Taksit huijaa, eivät laita mittaria apteekissakäynti n 5 km 30e

Taksi huijaus ja 2kertaa

Vieras    03.12.2019    Malemen vaarat ja ongelmat    Maleme

Mittareita ei päällä ja 3 km matka maksoi 20€, toinen matka vajaa km 7€. Pyysin mittarin laittoa mutta ei.

Upea , hyvän tunnelman hotelli

Vieras    12.06.2019    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2019 | Hotelli: Imperial

Kiitos hienosta viikosta upeassa hotellissanne.

Arvosana hotellille:

Maleme imperial

Vieras    21.09.2017    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2017 | Hotelli: Imperial

Olemme olleet imperialissa kolme kertaa ei valittamista hotelli siisti ja henkilökunta mukavaa,yllättivät tyttäreni synttärijuhlilla Mike tarjosi hampurilaisen ja lauloi paljon onnea vaan ja hotellihuoneeseen tuotiin mahtava suklaa levy. Tätä ei unohda tyttäreni ihan hevillä.Pikku mökä pojilta ei haittaa eihän sitä tarvitse allas baarin viereen makaamaan. toivottavasti pojat jaksaa ja taso pysyy samana.

Arvosana hotellille:

Mukava pieni hotelli

Tarza    21.06.2017    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2017 | Hotelli: Ledra

Erinomainen kahden / kolmen hengen huone ja iso terassi. Suihkutila aavistuksen liian pieni (kääntyessä veden lämpötila heitteli). Rantaan vain muutaman minuutin kävely. Kauppa ja ruokaravintoloita sopivan matkan päässä. Hotellin henkilökunta hoiti auton ja pyörien vuokraamisen sekä tarvittaessa retket. Hieman viipyilevä mutta todella ystävällinen palvelu. Kiva allasalue.

Arvosana hotellille:

Siisti hotelli ja upeat rantamaisemat!

Vieras    12.06.2017    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2017 | Hotelli: Imperial

Hieno,ystävällinen hotelli.Rannan vieressä, upeat uima-altaat ja pihat siivottiin joka aamu huolellisesti.Rantakatu kulkee aivan vierestä meren rantaa pitkin,jossa mukavia ruoka paikkoja ja lähellä pikku putiikkeja(minimarket),joista sai ostettua kaikkea tarpeellista.Kauemmaksi ei tarvitse lähteä,jollei kaipaa kaupunkimaista hulinaa.Hotellissa jättisuuret ruoka annokset,jotka eivät jätä ketään nälkäiseksi.Aamiainen monipuolinen,jokaiselle VARMASTI jotakin.Minigolf,kuntosali,lasten suurehko leikkialue,pelisali ja saunat viihdyttävät vieraita sadesäälläkin.Mukavasti bussillakin pääsee suurempiin kaupunkeihin,jos haluaa .Huoneissa kahvinkeitin,hella,tv,dvd ja astiastoakin,jos haluaa itse kokkailla.Hotelli todella siisti,kaikin puolin mukava kokemus.Voin suositella lapsiperheille ja muillekkin hieman syrjemmässä viihtyville.Koko henkilökunta avuliasta ja ystävällistä.Aurinkotuoleja uima-altaan vieressä riittävästi,ei tullut pulaa niistäkään.

Arvosana hotellille:

Maleme Imperial

Mimmi66    12.04.2016    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2013 | Hotelli: Imperial

Ja niin jäi ihanat muistot sieltä, että uusi matka tilattu samaan hotelliin samaan ajankohtaan! Juuri tuolloin Maleme on vasta heräämässä uuteen kauteen. Monet hotellit ovat vielä kiinni ja siksi siellä on todella rauhallinen meininki vielä Huhti-Toukokuun vaihteessa.

Bussilla pääsee hyvin ja edullisesti Plataniakseen ja Haniaan. Viime kerralla käytiin kerran Haniassa ja se riitti oikeen hyvin. Tulipa katsottua se Venetsialainen satama-alue, hieno paikka mutta ne sisäänheittäjät..Huh Huh. Tuntu että oli ihan liian kova meno siellä, oli kiva palata "nukkuvaan kylään" takaisin.

Arvosana hotellille:

Ihana Rauhallinen Malemen kylä

Vieras    12.04.2016    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2013 | Hotelli: Imperial

Ystävällinen henkilökunta, iloista menoa baarissa ja altaalla. "Vitamiini vitamiini"...Niitä ainakin saa siellä riittävästi, allasbaarin pojat Mike ja Andreas pitävät siitä huolta.

Salaatti annokset todella valtavia sekä edullinen hintataso!

Vapun päivänä siellä on isot juhlat, Kukanpäivä tms. Koristelevat kukilla julkisivuja ja muutakin juhlintaa, grillaamista. Suuri juhla Kreikassa.

Muistivat myös syntymäpäivänäni pullolla viiniä. Kaunis ele. Kiitos!;0)

Arvosana hotellille:

Maleme imperialista

Vieras    09.09.2015    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2015 | Hotelli: Imperial

Maleme Imperial aivan täydellinen hotelli! Huoneet siistit ja rauhallinen ranta lähellä! Ravintolaa en voi kehua, puolihoito meni meidän kohdaltamme hukkaan. Ensimmäisenä iltana tilaamani ruoka oli väärä. Toisena iltana puolisoni ja minun sekä alku- että pääruoka olivat lähes syömäkelvottoman suolaisia, kolmantena iltana saimme tsatsikin ilman leipää, jota ilmeisesti olisi siis pitänyt lusikoida sellaisenaan, lisäksi oli tarjoiliattaren kanssa hieman tulkinta vaikeuksia tilattiinko julmetun kokoisia salaatteja kaksi, vai niin kuin sen tarkoitin, kahdelle! Sanoin hänelle, että tarkoitus oli kahdelle eikä kahta, sain häneltä asiasta huudot siinä koko täyden salin edessä! Se oli viimeinen kerta siinä ravintolassa sen puolihoidon aikana! Toiste emme Imperialiin mene! Ravintola ehkä riittävä sellaselle joka ei aitoa Kreikkalaista ruokaa ole maistanutkaan! Suosittelen ehdottomasti hotellia, mutta puolihoitoa en missään nimessä ottaisi! Ja on totta, että allas ja allasbaari alue, ovat todella rauhattomia. Meitä se ei haitannut sillä olimme vain rannalla.

Arvosana hotellille:

Ihana Imperial

Vieras    04.09.2015    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2015 | Hotelli: Imperial

Kiitokset taas Mikelle, Andreakselle ja koko hotellin ihanalle henkilökunnalle!

Suosittelen hotellia kaiken ikäisille.

Arvosana hotellille:

sydän jäi tänne!

Vieras    13.06.2015    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2015 | Hotelli: Imperial

Viimeinen ilta hotelli Malame Imperialissa,täällä olet ystävällisten ja sydämmellisten ihmisten ympäröimänä.Palvelu ja ruoka erinomaista,meren läheisyys kokemisen arvoinen.Tänne tulemme uudestaan nauttimaan rauhasta,lämmöstä niin ihmisten kuin auringonkin.

Arvosana hotellille:

Hotelli jota suosittelen lämpimästi

Vieras    10.11.2014    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2014 | Hotelli: Imperial

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun etelänmatkalla hotelli olikin parempi kuin oletimme. Etukäteen katsottiin Googlesta että hotellin ja merenrannan välissä on tie, jonka ajattelimme olevan iso ja vilkas, mutta oikeasti se olikin kapea ja hiljainen. Uima-altaalta näkee tosiaankin merelle. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä, ja varsinkin omistajat Mike ja Andreas viihdyttivät asiakkaita, vitsailivat (ja myös flirttailivat naisväelle). He olivat myös huomanneet varaustiedoista että syntymäpäiväni on loman aikana, ja keittiöväki leipoi sen kunniaksi minulle yllätyskakun! Ruokalistat ovat suomeksi, ja osa henkilökunnasta myös osaa hieman suomea. Karaokeilta oli hauska, mingolfkenttä ok ja ruoka oikein hyvää ja paljon vaihtoehtoja. Kaikkia ei ehkä miellytä, että joka kerran kun söi ravintolassa tai tilasi allasbaarista sai kylkiäisiksi ´´vitamiinia´´ eli ouzoa/rakia, omasta mielestä kuitenkin hauska juttu:) Meren ranta oli karu, mutta yllättävää kyllä rannassa olevan laavakivikarikon läheltä löytyi nähtävää meille snorklaajillekin:onnistuttiin bongaamaan mustekala.Uima-altaasta voisi sanoa sen verran miinusta että sitä ei ilmeisesti lämmitetty ollenkaan, kun loppuviikosta altaassa ei juuri tarjennut uida, johtuukohan siitä että oli sesongin vika viikko ja kelit kylmeni. Huoneemme oli aivan respan vieressä ja kaikista aulaa, mistä johtui että äänet kuuluivat sinne liiankin hyvin. Baarissa oli ihana istua iltaa ja hörppiä drinkkiä.

Arvosana hotellille:

Upea Imperial

Vieras    01.11.2014    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2014 | Hotelli: Imperial

Kertakaikkisen mahtava loma Imperialissa!! Siistit ja kivat huoneet, kuten koko hotellin alue. Henkilökunta parasta mahdollista. Ruoka taivaallisen hyvää!

Ei mitään negatiivista sanottavaa <3

Arvosana hotellille:

Muuten oikein hyvä

Vieras    25.10.2014    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2014 | Hotelli: Imperial

Muuten kaikki erinomaista, mutta Miken ääni ruokaillessa häiritsi todella paljon. Olisin voinut useammankin aterioida hotellin ruokasalissa, mutta kun jonkinlainen ruokarauha tarvisi olla. En vaan jaksa koko aikaa kuunnella sitä kovaäänistä samojen sanojen toistoa, etten sanoisi huutoa. Enkä pidä siitäkään, että pyytämättä tuodaan paukkuja pöytään. Mutta kuten sanottu, hotelli sinällään erinomainen.

Arvosana hotellille:

Hotelli jokaisen makuun

Vieras    19.10.2014    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2014 | Hotelli: Imperial

Mahtava hotelli. 2 kertaa on tullut tuolla käytyä.

Hotelli sopii kaiken ikäisille ihmisille.

Urheilullisille ihmiselle suosittelen ehdottomasti. Varsinkin kuntosali oli todella hyvin varustettu.

Ruoka oli maukasta ja annoskoot reiluja. Vitamiinit piristivät mukavasti.

Ainut miinus hotellilla oli se, ettei suihkusta tuleva vesi pysynyt tietyn lämpöisenä ja oli joko tulikuumaa tai todella kylmää.

+ Tänne täytyy tulla itse katsomaan, millainen paratiisi hotelli on.

Ensi vuonna uudestaan, en malta odottaa!

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Malemessa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.