Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Los Angelesista

Thanksgiving

Vieras    04.12.2014    Los Angelesin muita vinkkejä    Los Angeles

Thanksgiving eli Kiitospaiva on jenkkien suurin juhlapaiva joulun jalkeen. Joskus tuntuu, etta se on jopa tarkeampi kuin joulu. Sita vietetaan aina marraskuun neljantena torstaina. Jo keskiviikkona - ainakin Kaliforniassa ( ja uskoisin, etta muuallakin USA:ssa - lapsilla on koulusta vapaata) - ja perjantaina tietty myos.

Thanksgiving on perhejuhla, jota vietetaan hyvan aterian aarella. Aterian paaruoka

on kalkkuna ja lisukkeita riittaa. Mm. erittain herkullinen papulaatikko kuuluu ateriaan. Usein kaikki sukulaiset tuovat jotain juhlapoytaan ... siis vahan nyyttikestien tapaan. Kyseista papulaatikkoa en ole syonyt missaan muualla. Kalkkuna on koko juhlan symboli ja toistuu mainoksissa ja koristeissa. Mikali olette matkustamassa jenkkeihin marraskuun aikoihin, kannattaa ottaa huomioon Thanksgiving - se aiheuttaa paljon poikkeuksia aikatauluihin ja hintoihin. Kunhan ystavani palaa Washingtonista, han opettaa minua laittamaan kuvat Napsuun - siella on yksi hauska kalkkunakin :):)

Washingtonista han opettamaan minua laittamaan kuvia Napsuun - siella on yksi hauska kalkkunakin :):)

Yleistä hinnoista Californiassa

parmir    02.02.2010    Los Angelesin muita vinkkejä    Los Angeles

Valmisruoka, vaatteet, elektroniikka, autot, bensa ovat halpaa. Bensa 1.67 dll = 3,8 litraa. Bensa maksetaan ensin kassalle sitten mennään tankkaamaan ja taas kassalle hakemaan vaihtorahaa jos vaikka koko rahalla ei tankkiin mahtunutkaan bensaa. Sen takia jonot bensa-asemilla. Highwayt tosi huonossa kunnossa, koska betonisia ja valukohta ei aina oikein ole osunut kohdalleen. Auton ovet lukittuvat automaattisesti auton käynnistyessä. Alkoholi kalliimpaa, kuten myös ruokatarvikkeet ja tupakka. Kahvipaketti 5 dll, maito 3 dll, mehu 3 dll, olut 17 dll, leipäpaketti 4-6 dll. Maksukuitin tarkastajia on usein kaupan ulko-ovella. Kauppaan sisään mennessä löytyy saniteettipyyhkeitä joilla voit pyyhkiä ostoskärryjen kädensijan. Köyhät maksaa rahalla ja rikkaat korteilla. Autoa ja hotellia ei voi vuokrata, jos ei ole luottokorttia.

Oletko vieraillut Los Angelesissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.