Lanzaroten matkakokemukset ja vinkit: Sivu 2

Minulle aivan sopiva hotelli :) riittä vain kun pääsen ottaman aurinkoa

Pentu90    23.04.2009    Lanzaroten hotellit    Lanzarote
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2007 | Hotelli: Floresta

Minulla oli niin ihanaa siellä hotellissa kun sain olla rauhassa ja ottaa aurinkoa!

no mut sentään olin vielä alaikäinen että olin vanhempienkanssa siellä mutta he olivat kiertelemässä kauppoija ja jne.

itse viihtysin muutenkin ihan sairaan hyvin Lanzarotessa :) tai no enimäkseen siellä puerto del carmen tuossa kaupungissa me olimme lomalla :)

niin hyviä muistoja että en voi koskaan unohtaa :)

kannattaa ehdottomasti käydä siellä! itse olin siellä viikon ja olisin halunnut jäädä asumaan sinne ;D

Arvosana hotellille:

KUUAJELULLA

riksu    10.03.2009    Lanzaroten nähtävyydet    Lanzarote

Olin syksyllä 2008 Lanzarote saarella Espanjassa. Olin siellä viikon. Koin siellä mahtavat nähtävyydet esim. kuuajelu. Menimme vuokra-autolla paikan päälle. Siellä menimme linja-autoihin, jotka kuljettivat meidät kuuajelulle. Siellä maa oli peittynyt laavakivellä. Ajelu kesti noin tunnin.SUOSITTELEN TÄTÄ MATKAKOHDETTA!!

t:riksu 10w

"homeinen huvila" ,"atlantin aallot edessä"

Vieras    03.03.2008    Lanzaroten nähtävyydet    Lanzarote

lanzrotella on kyl siistiä ,ja suojatiellä kyl kunnioitettiin jalankulkijoita. kun si t alkoi satamaan niin sitä tuli kaatamalla ,ja meidän hyvätasoinen 5 tähden luksus huvilakin vuoti kuin seula ,huoltomiehet kantoi pyyhkeitä urakalla .jokapaikasta vuosi vesi ja kaikki meidän vaatteet oli ihan kosteita . ja ihmiset oli aika tympeitä .marketeissa ja taxeis ei paljoa kiitelty, vertaa kreikkaan ja turkkiin oli kyl eroa kuin yöllä ja päivällä...haukkujakin saatiin kun ei ostettu...en tykännyt .muuten oli siistiä joka paikassa....mut en varmaankaan mee toisten ..muu maa seuraavaksi ja tummia mulatteja jokapaikassa ällöä....tulihan nähtyä sekin paikka...tulivuori kraaterit oli nähtävyys ..suosittelen oman auton käyttöä ,,tosi hyvät ajomahdollisuudet.ja ei mitään kaahailuja .eikä pakettiautoja suurempaa autoa paljoa ollukkaan .et tila-autoa oli aika vaikee saada parkkiin..menkää itte paikkaa tsekkaamaan.....

Oletko vieraillut Lanzarotella?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.