Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja La Palmalla

Hieno allasalue

Vieras    03.03.2018    La Palman hotellit    La Palma
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2018 | Hotelli: La Palma Princess

11 allasta, mutta lähinnä yhtä lämmitettyä käytettiin niinä kahtena päivänä, kun aurinko paistoi. Ruoka oli monipuolista teemailtoineen, mutta hieman mautonta ja jäähtynyttä osittain. Vau niitä jälkiruokia ja leivonnaisia. Olisipa saanut kahvia niiden kanssa, mutta sitä sai vain aamuisin isosta ruokasalista. Villasukat, pitkähihaiset puserot, villatakki mukaan ehdottomasti. Yöt olivat helmikuun viimeisellä viikolla kylmiä, eikä hotellissa ole lämmitystä. SPA-osasto löytyy, joten siellä voi käydä aikuiset sadepäivinä (joita riitti). Siellä oli mm.suomalaistyyppinen sauna. Valitettavasti kiuas oli sijoitettu puuseinien nurkkaan, joten seinä oli mustunut.... Hotelli sijaitsee kaukana kaikesta banaaniviljelmien keskellä vuorten saartamana. Loman kohokohta oli käydä katsomassa La Zamoran rannan valtavia tyrskyjä.

Arvosana hotellille:

Siisti ja turvallinen hotelli

girasol    24.02.2011    La Palman hotellit    La Palma
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 1998 | Hotelli: Costa Salinas

Kauniin saaren kaunis hotelli.Mukavalla alueella ilman häiriöitä.Rauhallinen öisin.Sopii hyvin myös lasten kanssa matkustaessa.

Arvosana hotellille:

Pieni

epeli99    15.09.2009    La Palman hotellit    La Palma
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2008 | Hotelli: los argos

siellä oli 4 allasta! Mutta siellä oli ihankun kerrostalon huoneen kokoisia taloja varmaan 200 ! ja vieres oli kaupakeskus JUMBO.

Arvosana hotellille:

perus apartamentos

Vieras    14.04.2008    La Palman hotellit    La Palma
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2008 | Hotelli: Las Olas

Siisti, melko uusi huoneistohotelli. Tilavat ja viihtyisät kaksiot peruskylppärillä sis. kylpyammeen. (tärk. kylmillä säillä) Rauhallinen, saa nukkua yönsä hiljaisuudesa. Keittiön varustus niukka. Hienot näköalat merelle ja osin Santa Cruziin päin. (riippuu huoneesta) Allasalue viihtyisä!! Sis. pienen lämmitetyn altaan ison rinnalla. Hotellin negatiivisin puoli on ilmansuunat. Aurinko ei paista parvekkeille kuin noustessaan. Mutta se auringonnousu voikin olla loman kohokohta... kun sen vaan oivaltaa. Huoneistot viihtyisän tilavat.

Meillä oli hieno 4 vkon loma - ilmatkin suosivat . Ei negativinen kokemus ollenkaan.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut La Palmalla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.