Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

La Palman matkakokemukset ja vinkit

Lento myöhässä

Vieras    09.03.2018    La Palman lennot & liikenne    La Palma

Primera Airin lennon piti lähteä La Palmasta klo 12.45 Kokkola-Pietarsaaren kentälle. Katsoin kellosta, että lento lähti klo 20.25. Meille ilmoitettiin myöhästymisestä klo 12.07. Kone oli ollut myöhässä lähtiessään Kuopiosta. Kuulin tämän muilta matkustajilta ja sen, että se olisi käynyt Göteborgissa. Uusi lähtöaikamme oli klo 16 tai oikeammin 16.50. Meille ei ilmoitettu, mistä on kysymys. Joku matkustajista oli kysynyt lentokenttähenkilökunnalta, että mitä tapahtuu. He arvelivat, että saatamme joutua jäämään yöksi.Jotain kuulutuksia tuli, mutta en saanut niistä selvää. Joku oli soittanut oppaille ja itse laitoin heille viestin klo 20.04. Sain heiltä viestin 20.47, ettei heillä ole lisätietoa koneesta ja ilmoittavat, jos on. Klo 21.04 sain tiedon, että uusi lähtöaika on 20.40. Meille annettiin ruokalappuja ravintolaan kahdesti, valitettavasti niin myöhään toiset ettemme ehtineet niitä käyttää. Sitä paitsi ravintola oli melkein tyhjiin ostettu. Lopulta meille ilmoitettiin, että lentomme lähtee, mutta meitä ei päästettylään heti koneeseen vaan jouduimme seisomaan ja odottelemaan koneeseen menevässä käytävässä.

Jälkeenpäin meille on tiedotettu, että koneessa ilmeni lähtiessä tekninen vika. Kone piti vaihtaa toiseen Göteborgissa. Uudessa koneessa ilmeni polttoainevuoto, jota korjattiin La Palman kentällä pienen taskulampun valossa pimeässä. Välillä matkalaukut kastuivat pihalla sateessa. Hämmästelen suuresti huonoa tiedonkulkua lentoyhtiön ja Matkavekan oppaiden välillä sekä huonoa tiedottamista asiakkaille. Herää vielä kysymys, että miten ihmisiä uskalletaan lennättää tuon kuntoisilla koneilla. Päätimme, että emme käytä enää Primera Airin ja Matkavekan palveluksia 10 %:n korvauksesta huolimatta. Mieheni ei aio lähteä enää edes Kanariansaarille, kun loma oli niin huono muutenkin. Palelimme hotellissa yöt ja nyt kummatkin ovat sairaita. Että sellainen reissu tällä kertaa. Eipä ole näin huonoa matkaa ollutkaan.

Hieno allasalue

Vieras    03.03.2018    La Palman hotellit    La Palma
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2018 | Hotelli: La Palma Princess

11 allasta, mutta lähinnä yhtä lämmitettyä käytettiin niinä kahtena päivänä, kun aurinko paistoi. Ruoka oli monipuolista teemailtoineen, mutta hieman mautonta ja jäähtynyttä osittain. Vau niitä jälkiruokia ja leivonnaisia. Olisipa saanut kahvia niiden kanssa, mutta sitä sai vain aamuisin isosta ruokasalista. Villasukat, pitkähihaiset puserot, villatakki mukaan ehdottomasti. Yöt olivat helmikuun viimeisellä viikolla kylmiä, eikä hotellissa ole lämmitystä. SPA-osasto löytyy, joten siellä voi käydä aikuiset sadepäivinä (joita riitti). Siellä oli mm.suomalaistyyppinen sauna. Valitettavasti kiuas oli sijoitettu puuseinien nurkkaan, joten seinä oli mustunut.... Hotelli sijaitsee kaukana kaikesta banaaniviljelmien keskellä vuorten saartamana. Loman kohokohta oli käydä katsomassa La Zamoran rannan valtavia tyrskyjä.

Arvosana hotellille:

Nähtävyyksiä, joita ei nähnyt

Vieras    02.03.2018    La Palman nähtävyydet    La Palma

Kaksi auringoista päivää. Retket peruuntuivat, koska ihmiset eivät lähteneet huonon sään vuoksi. Kävimme Los Llanoksessa. Bussin vaihto Los Canarioksessa, jossa oli järkyttävän kylmä. Matkalla Llanokseen ei nähnyt maisemia, koska satoi koko matkan ja bussin ikkunat olivat huurussa. Llanos oli kuin kuollut kaupunki:ostoskeskus ja pari kahvilaa auki siestan aikaan. Paikalliset kävelivät toppatakeissa ja talvikengissä. Vaelluksille ei pääse, jos sataa. Sadetta ja tuulta riitti. Paska loma, mutta tulipa tehtyä!

Siisti ja turvallinen hotelli

girasol    24.02.2011    La Palman hotellit    La Palma
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 1998 | Hotelli: Costa Salinas

Kauniin saaren kaunis hotelli.Mukavalla alueella ilman häiriöitä.Rauhallinen öisin.Sopii hyvin myös lasten kanssa matkustaessa.

Arvosana hotellille:

Pieni

epeli99    15.09.2009    La Palman hotellit    La Palma
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2008 | Hotelli: los argos

siellä oli 4 allasta! Mutta siellä oli ihankun kerrostalon huoneen kokoisia taloja varmaan 200 ! ja vieres oli kaupakeskus JUMBO.

Arvosana hotellille:

Uskomaton pikku saari

Vieras    17.09.2008    La Palman nähtävyydet    La Palma

30 km x 50km kokoinen saari, joka kohoaa lähes 2,5 km on todella uskomattoman jyrkkä heti rannikolta lähtien. Mutta siten se vehreys ja vihreys kaikkialla!! Pelkäsimme joutuvamme sateen kouriin sinne mennesssämme, mutta ainoastaa yhtenä päivänä tihkusade haittasi lenkkeilyä. Vuokra-auto välttämätön, jotta voi nähdä koko saaren - ja aikaa täytyy olla, että voi vaellella edes parhaimmat "lenkkipolut". Näköalat henkeäsalpaavat, joka paikassa "hui-elämyksiä". Korkeanpaikankammoisille ei suositella ollankaan. Meille paikka oli unohtumaton elämys 4 viikon reissulla. Suosittelemme!

perus apartamentos

Vieras    14.04.2008    La Palman hotellit    La Palma
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2008 | Hotelli: Las Olas

Siisti, melko uusi huoneistohotelli. Tilavat ja viihtyisät kaksiot peruskylppärillä sis. kylpyammeen. (tärk. kylmillä säillä) Rauhallinen, saa nukkua yönsä hiljaisuudesa. Keittiön varustus niukka. Hienot näköalat merelle ja osin Santa Cruziin päin. (riippuu huoneesta) Allasalue viihtyisä!! Sis. pienen lämmitetyn altaan ison rinnalla. Hotellin negatiivisin puoli on ilmansuunat. Aurinko ei paista parvekkeille kuin noustessaan. Mutta se auringonnousu voikin olla loman kohokohta... kun sen vaan oivaltaa. Huoneistot viihtyisän tilavat.

Meillä oli hieno 4 vkon loma - ilmatkin suosivat . Ei negativinen kokemus ollenkaan.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut La Palmalla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.