Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Käkisalmella

Ravintola Hotelli Korelan yhteydessä.

Vieras    22.09.2018    Käkisalmen ravintolat ja baarit    Käkisalmi

Ravintola Evraziassa oli valtava ruokalista. Venäläistä, eurooppalaista ja sushia. Söimme siellä kahtena iltana. Ruoka oli todella hyvää. Saimme todella hyvää palvelua englanniksi. Suosittelen lämpimästi.

Captain Morgan Club

Vieras    28.09.2008    Käkisalmen ravintolat ja baarit    Käkisalmi

Lähes vastapäätä Hotelli Korelaa aukion toisella puolen sijaitsee pieni pubityyppinen paikka nimeltä Captain Morgan Club. Itse Kapteeni Morgan seistä töröttää baarin nurkassa ja muutakin merirosvohenkistä rekvisiittaa löytyy. Ei mitään spesiaalia mainittavaa tästä baarista, ei hyvää eikä huonoa. Tulipahan poikettua. Ja aika kauan tämä baari on jo ollut toiminnassa, joten asiakaskuntaa näyttää löytyneen.

Hotelli Korelan kanssa samassa talossa oleva ravintola

vesku    12.05.2008    Käkisalmen ravintolat ja baarit    Käkisalmi

Käkisalmessa ensimmäisen kerran yöpyessä hotelli Korelassa. Etsimme ravintolaa löysimme samasta talosta ravintolan. Yritimme omalla "sanakirjalla" saada selvitettyä mitä ruokaa haluamme, ei onnistunut, vaan nainen kävi oman sanakirjan, josta sitten löydettiin sopivaa ja olihan se hyvää. Kävellessämme kaupungilla löysimme toisen ravintolan , siellä tuotiin kirja eteen ja sieltähän löytyi suomen kielellä mitä voi tilata. Kävimme myöhemmin ilta ja seuraavana aamuna aamukahvilla.Hyvää oli. Kaksi vuotta myöhemmin käydessämme samassa ravintolasta ei löytynyt suomen kielellä mitään tekstiä.

Oletko vieraillut Käkisalmella?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.