Matkakokemukset - Muita vinkkejä Kolimbiasta

Kolimbiassa on leppoisaa

Vieras    07.01.2009    Kolimbian muita vinkkejä    Kolimbia

Rhodoksen Kolimbia on mukava paikka jos haluaa oikeasti rentoutua lomallaan. Pienessä kylässä on pienen kylän rauhallinen tunnelma. Vaikka matkatoimiston esitekin väittää ettei kylässä ole kuin muutama ravintola, löytyy esimerkiksi eri ruokapaikka jokaiselle illalle kahden viikon lomalla. On myös mukavia baareja istua ja viettää iltaa, jos ei halua viettää kaikkea aikaansa laadukkaissa all inclusive hotelleissa, joihin Suomesta järjestetyt seuramatkat suuntautuvat.

Niiden palvelut ja keittiö ovat erinomaisia, eikä parin viikon lomalla ehdi vielä leipääntyä niidenkään antimiin. Kylän reunalla, ison tien varrella on myös pari suurta ruokakauppaa ja kylässä pienempiä, joista saa paikallisia ja maahantuotuja viinejä yms muuta tarvittavia asioita.

Tietenkin sinne voi mennä myös omatoimisesti ja varata matkan lukuisista kylän hotelleista. Kaikki on kävelymatkan päässä ja taksipalvelutkin toimivat. Erinomainen paikka lapsiperheille ja rauhaa rakastaville pariskunnille. Kolmas matka varattu jo huhti-toukokuun vaiheeseen. Vuokra-autolla helppo ja mukava tutustua myös muuhun saareen. Lyhyt matka kaikkialle ja mikä parasta erinomainen uimaranta kylän sydämessä sekä toinen aivan vieressä. Hotelleissa hienot uima-allasalueet eikä kännisiä riekkujia joka kulmassa. Niihin ei Kolimbiassa ole vielä onnistuttu törmäämään lainkaan. Vaikka ollaan keskellä vilkasta saarta tunnelma rauhallinen ja mukava. Vetää Euroopassa vertoja melkein Thaimaan rauhalliselle Koh Mak -saarelle, jota ei ole myöskään pilattu liioilla turtisteilla.

Ei muuta kuin nauttimaan todellisesta rentouttavasta lomasta ja rauhallisesta tunnelmasta herkkujen ja palvelujen keskelle, ilman liikaa hälinää.

Oletko vieraillut Kolimbiassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.