Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Kolimbiassa

Rodoksen Ai resortteja

Vieras    17.07.2016    Kolimbian hotellit    Kolimbia
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2016 | Hotelli: atlantica Aegean blue

Kaikki toimi saapumisesta poistumiseen asti täydellisesti. Jos haluaa paikallista nähdä resortin ulkopuolelta jotain niin auto alle 35e päivä aulasta. Kerran käynnillä/ viikossa saa alacartesta. Mutta buffassakin on hyvin vaihtelua ja erikoisuuksia.

Atlantican hotelleita Kolumbiassa muitakin ja homma niissäkin toimii ihan yhtä hyvin ja vesipuisto kuuluu niihin kanssa samaan hintaan.

Arvosana hotellille:

Kiva koko perheen monipuolinen hotelli

Vieras    21.06.2015    Kolimbian hotellit    Kolimbia
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2015 | Hotelli: atlantica Aegean blue

Paras all inclusive, jossa olen ollut. Lämmin vastaanotto kuohuviineineen. Matkatavarat ja meidät vietiin golf-kärryllä majapaikkaamme ja saimme huoneen heti eikä kolmen tunnin päästä. Huone pikkupihoineen oli rauhallinen eikä iltaohjelma häirinnyt meitä. Alue oli siisti, istutukset kauniit ja rehevät, allasalue hulppea. Hotelli sijaitsee meren rannalla, ja vesi oli kristallinkirkasta! 12-vuotias viihtyi altailla ja meressä niin hyvin, että kävi lasten kerhossa vasta viimeisenä päivänä. Kerho oli englanninkielinen ja lapsi pärjäsi siellä ongelmitta kaksi tuntia. englanninkielistä ohjelmaa lapsille oli joka ilta. PäiväAktiviteetteja oli todella paljon tarjolla leijanlennätyksestä pilatekseen ja vesijumppaan. Henkilökunta oli ystävällistä ja kielitaitoista ja englannilla pärjäsi mainiosti. Finnmatkojen suomalaisen oppaan palvelut olivat myös käytettävissä. Hotelli sopii mainiosti lapsiperheille ja muille auringonpalvojille. Pääravintolan ruoka oli herkullista ja siinä oli vaihtelua. Allasbaarista haettiin limsoja, alkoholittomia cocktaileja ja jätskiä lapsille sekä aikuisille zorbasta, pina coladaa jne. Rento ja stressitön perheloma. Suosittelen ja annan kouluarvosanan yhdeksän! Mukavaa lomaa kaikille!

Arvosana hotellille:

Menisin uudelleen

Vieras    21.11.2014    Kolimbian hotellit    Kolimbia
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2014 | Hotelli: atlantica Aegean blue

Olimme ystäväni ja hänen 10vpoikansa kanssa lokakuussa viikon lomalla kyseisessä hotellissa.Enää voi muuta kun kehua hotellia kokonaisuudessaan huoneet hyvät ,siistit,tilavat itse uima-allas alue ihana 5 allasta tilaa piiskasi ajankohta kyllä pahimman turisti ajan ulkopuolella.Ja sitten lopuksi palveluun joka OLI AIVAN TÄYDELLISTÄ siis tunsit itsesi todella tervetulleeksi paikkaan.Ystävällistä,huumorintajuista henkilökuntaa ja silmänruokaa riitti:-) Voin suositella hotellia 10edestä:-)

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Kolimbiassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.