Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Mosambikin matkakokemukset ja vinkit

Rakastuin MUNDOKSEEN !

Vieras    05.11.2010    Mosambikin ravintolat ja baarit    Mosambik

Mundos on aivan upea ravintola Maputon keskustassa (muutaman minuutin mittainen kävelymatka hotelli Terminukselta). Ruoka on aivan mahtavan hyvää ja paikka niin mahdottoman tunnelmallinen ja viihtyisä ! Lisäksi ruoka on halpaa/kohtuu hintaista ! Mundoksella on omat nettisivut (löytyy googlettamalla "mundos maputo"). Mundos on yksi suurimmista syistäni "Mosambik-ikävään", sillä ruoka oli niin tavattoman hyväää ! Mosambikissa täytyy vaan olla tarkka (niin kuin muuallakin maailmalla) ruoan suhteen, sillä kulkutaudit ja sairauden voivat välittyä sen avulla. Salaattia tulee välttää (se on huuhdeltu vedellä, eikä paikallinen vesi ole hyväksi) ja virvoitusjuomat kannattaa tilata ilman jäitä. Itse suosin etenkin kanaruokia, NAM !

Aivan mahtava Afrikka-tyylinen hotelli !

Vieras    05.11.2010    Mosambikin hotellit    Mosambik
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2008 | Hotelli: Hotel Terminus

Hotelli oli niin viihtyisä ja tunnelmallinen ! Tilat oli siistit riittävän tilavat. Hotelli sijaitsee Maputon keskustassa noin 15 min matkan päässä Maputon lentokentältä. Ensinnäkin yöpyminen hotellissa on edullista, sillä esimerkiksi yö sviitissä maksaa noin 70€/yö. Huoneissa on kassakaapit, jotka takaavat arvotavaroiden säilymisen kun olet poissa huoneestasi. Hotellin allastilat ovat siistit ja viihtyisät. Mikäs siellä makoillessa (joulukuussa) +30 asteen auringossa :) Viilennystä tuo myös allasbaari, jossa ainakin muutama vuosi sitten muistaakseni olut oli halvempaa kuin mehu.. Hotellissa yöpymiseen sisältyy aamiainen. Tuoreet kroisantit ja hedelmät olivat minun mielestäni parhaimmistoa ! Yövyimme tässä hotellissa 3 yötä ja kokemus oli pelkästään positiivinen ! Terminus on täydellinen kohde, jos haluaa rentoutua ja nauttia auringosta !

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Mosambikissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.