Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Creta Palm

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Laajalle levittäytynyt

Vieras    21.10.2011    Kato Stalosin hotellit    Kato Stalos
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2011 | Hotelli: Creta Palm

Hotelli koostuu useammasta rakennuksesta ja ainakin meidän huoneistomme oli paikassa johon esim. liikenteen meteli ei juurikaan kuulunut.

Huoneet olivat siistit ja minut yllätti sänkyjen mukavuus, nukuin tosi hyvin.

Enkä usko syytä olleen päivällisen jälkeen tarjotulla jälkiruoka rakilla :)

Siivous jopa ylitti hiukan odotukset.

Hotelliaamiainen kohtalaisen hyvä, mutta jo viikonkin aikana olisi toivonut hiukan vaihtelua, esim. leipätarjontaan.

Viikon aikana söimme hotellissa ainoastaan aamiaiset joten hotellin ravintolan muusta tarjonnasta en tiedä.

Palvelu asiallisen ystävällistä niin "respassa" kuin baarissakin.

Emme havainneet henkilökunnssa "taisteluväsymystä" vaikka pitkä kausi oli lopuillaan.

Lähistöllä tavernoita joihin emme pettyneet..

Siihen tosin vaikutti varmaan se, että meillä oli jo jotain vinkkejä paikassa aiemmin vierailleilta ystäviltä.

Emme siis joutuneet etsimään ruokapaikkoja ihan sokkona.

Eikä viikossa kovin kattavaa otantaa ennätä tekemään.

Kaikenkaikkiaan todettava,että hotelli, kuten matka sinänsä, täytti odotukset.

Arvosana hotellille:

Hyvä vaihtoehto.

maurijuhani    15.10.2012    Kato Stalosin hotellit    Kato Stalos
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2012 | Hotelli: Creta Palm

Palasin äskeittäin Kreetalta, hotelli siisti ja hyvällä paikallakin, hyvät aamiaiset. Ei ole yhden hengen lisämaksua keväällä toukokuun puolenvälin paikkeille asti.

Arvosana hotellille:

Hyvää keskitasoa, perhehotelli

Vieras    05.10.2013    Kato Stalosin hotellit    Kato Stalos
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2013 | Hotelli: Creta Palm

Creta Palm on kohtalaisen suuri huoneistohotelli Kato Stalosin "keskustassa".

Huoneistot ovat siistejä ja simppeleitä, perusvarustus. Keittiön varustukseen en suuremmin kiinnittänyt huomiota, sillä all inclusive-matkailijoina jääkaappi oli ainoa mitä tarvitsimme.

Hotellin kahdessa uima-altaissa viihtyi niin aikuiset kuin lapset. Lastenaltaat ovat isosta altaasta erotettu, n. 70cm syvä. Ei mikään erikoinen, mutta lapset harvoin mitään erikoisuuksia tarvitsevatkaan. Uimalelut on sallittu. Aurinkotuoleja sai varata mutta ei tyyliin jo edellisenä iltana valmiiksi, tuolloin pyyhkeet löytyi mytystä ja märkinä. Ihan oikein!

Merenrantaan oli matkaa hotellilta noin 100m, ylitettiin vain rantatie ja edessä olevan kahden huoneistohotellin välistä käynti rantaan. IHANA hieno hiekka ja kirkas vesi!

Hotellin henkilökunta osaa muutaman sanan suomea, joten juomien tilaaminen ainakin onnistuu vaikkei muuten englantia puhuisikaan. All inclusive-pakettiin kuuluu heidän oman listansa mukaiset juomat klo 11-22 (HUOM! Vain pääbaarista noudettuna! Yläaltaan baarista ei rannekkeella saa mitään, mitä ei lukenut missään ja mikä oli hieman omituista ja pännikin suoraan sanottuna!).

Aamiainen oli joka päivä samanlainen ja kahden viikon loman aikana alkoi kyllästyttää kyllä todellakin. Onneksi tarjonta oli kuitenkin siinä määrin runsasta että sai hieman vaihtelua aikaan. Sylivauvoja ajatellen puurotarpeet joutuu hankkimaan muualta, puuroa ei tarjolla ole. Cornflakesit, mysli ja suklaamurot - niitä nyt sentään kaiken muun ohessa.

Lounas tarjottiin pääbaarin ohessa olevasta buffet-pöydästä klo 12-15 ja illallinen klo 19-21 yläkerran suuremmassa ravintolassa.

Hotellin ruuat olivat kohtalaisen hyviä, pääasiassa perinteisiä kreikkalaisia. Erilaisia lihoja erilaisissa kastikkeissa erityisesti. Suurimmasta osasta pidin oikein paljonkin. Lapsille ei ole erikseen mitään tarjolla, mutta spagettia ja bolognesea oli tarjolla JOKAIKISELLÄ aterialla. Saattoi ehkä pelastaa muutaman muksun syömiset jonain päivinä. Me lomailimme kaksi viikkoa, joten toisella viikolla ruokalista oli jo sama vanha. Lounaalla usein oli tarjolla edelliseltä päivältä jääneitä tähteitä.

Hotelli ei mainosta yhtään palveluitaan, josta iso ja pitkä miinus. All inclusive-majoittujille tarjolla on myös snacksit pääbaarista, ne ovat tarjolla klo 11-11:45 ja 16-18 ja tämä tarkoitti että toisina päivinä tuolloin sai margarita pizzaa, toisina juusto-kinkku-sämpylää. Hedelmiä oli myös tarjolla koko ajan. Jos aikoi retkeillä niin, ettei ollut paikalla lounasaikaan, respasta edellisenä päivänä etukäteen tilattuna sai mukaansa eväspaketin; pillimehun, sämpylän ja hedelmän.

Hotelli oli rauhallinen, joskin kolmekerroksisten huoneistorakennusten alimpaan kerrokseen kuului hyvin selvästi ylemmistä kerroksista kopsuttelut ja viemäriäänet. Äänieristys oli olematon, mutta meidän lomalla oli kuitenkin enimmäkseen rauhallisia naapureita. Tarvii vaan toivoa ettei naapuriin majoitu vastarakastuneita tai pikkuvauvoja.

Hotellin pääbaarilla oli ohjelmaa kolmena iltana viikossa, tiistaina karaokeilta 21-24, torstaina musiikkishow 21-24 ja lauantaina lapsille suunnattu taikurishow 21-22. Nuo olivat ainoat kerrat kun lähimpiin taloihin kantautui mitään ääniä baarilta. Läheisen ajoittain vilkkaastikin liikennöidyn tien äänet eivät kuuluneet huoneisiin juuri ollenkaan.

Kokonaisuudessaan hotelli oli viihtyisä, muttei meidän perheelle sellainen että sinne olisi päästävä heti uudestaan takaisin.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.