Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Kata Lucky Villa

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Idyllinen hotelli, ja muutakin kerrottavaa

Vieras    05.05.2011    Kata Beachin hotellit    Kata Beach
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2011 | Hotelli: Kata Lucky Villa

Kata Lucly Villa 19.3.2011 > ja siitä kolme viikkoa eteenpäin.

Kata Lucky Villa sijaitsee noin 8 minuutin kävelymatkan päässä Katan keskustasta, jossa on mainio ranta, Kata Beach. Ei niin pitkä kuin Karon Berach, mutta hyvä ja kaikin puolin turvallinen.

Hotellilta on sinne ilmainen kuljetus joka tasatunti, ja kuski kysyy, milloin haluat, että sinut haetaan takaisin hotellille. Kaikki tämä sisältyy hintaan, ja aikataulu pitää.

Itse hotelli jakautuu kahteen osaan. Vanhempi puoli, joka koostuu paritaloista (16 kpl) , on rakennettu 4-5 vuotta sitten. Meillä oli tilaa 65m², eli jääkaapilla varustettu, keittiön tapainen 25m²:n tila ja sitten yhtä suuri makuutila. Tämän lisäksi kylppäri oli 15m². Kyllä siinä passasi olla. Keittiössä ei ollut liesiä, eikä mikroaaltouunia, mutta lapsiperheille sekin järjestyi.

Uudempi tila oli noin vuosi sitten valmistunut, funkkistyylinen valkoinen rakennuskompleksi. Huoneista oli suora pääsy uima-altaaseen (kahluusyvyys).

Meidän mieleemme oli paritalotyyppi, koska siinä oli enemmän yksityisyyttä.

Aamupala noudatti ”thailinjaa”, ja vaihtelikin ihan mukavasti. Tarjoilijat ja kokit olivat ystävällisiä, joten älä säikähdä, jos he kaappaavat lapsesi syliin, ja esittelevät häntä muille kuin mitäkin ihmettä.

Meiltä oli vain muutama metri uima-altaaseen (kahluusyvyys), jossa oli oma pieni osastonsa lapsille sekä vielä poreallas kaikille. -Allasbaari oli hyvinkin suosittu, varsinkin kuuman rantapäivän lälkeen. Lasku kuitattiin päivän päätteeksi, ja maksettiin sitten muiden maksujen yhteydessä respaan.

Pesulapalvelut pelasivat moitteettomasti, kuten siivouksetkin. Joka päivä kulki siistijät jokaisessa huoneistossa, vaihtoivat kylppäri- ja rantapyyhkeet sekä täyttivät jääkaapin. Tapaan kuuluu, että jääkaapista saa ottaa maksutta yhden puolen litran vesipullon per henkilö päivässä. Kiva näinkin.

Ihan uima-altaan vieressä oli 4-paikkainen katos, jossa sai kohtuuhintaan hierontapalvelua.

Asuimme tässä hotellissa 3 viikkoa, ja miellyimme siihen valtavasti.

On se vaan kumma juttu, kun kolmessa viikossa alkaa kiintymään ihan vieraisiin ihmisiin. Syy on kyllä myös heissä, sillä thaimaalaiset ovat sydämellisiä, rehellisiä ja upeita ihmisiä, joista saat elinikäiset ystävät.

Hintatasosta minun on turhaa puhua mitään, koska se on uskomattoman halpa maa, ja sen te kaikki jo tiedättekin, mutta varokaapas niitä ”tayloreita” (räätäleitä)! Niitä on monenlaisia, ja joku minullekin sanoi, että vain noin 20 % on ”oikeita räätäleitä”. Loput ovat ihan jotain muuta.

Minulla oli tarkoitus teettää siellä muutama miesten puku, ja hommaan innostui puolisonikin. Asiasta kiinnostuneet voivat laittaa seuraavan firman nimen muistiin: New Topas Collection, osoite: 66 Taina Road. Työnjälki on hyvää, ja valikoimia runsaasti. Hinta ainakin meille ihan OK, mutta yksi neuvo: Tehkää itselle selväksi, mitä aiotte teettää, ja pysykää päätöksessänne. Ovat nimittäin sellaisia pakistanilaisia myyntimiehiä, että ihan välillä hirvitti. Pitäkää siis päänne, niin saatte hyvälaatuista tavaraa edullisesti (jos osaatte tinkiä).

Olemme sellainen 56 ja 60-vuotta täyttänyt pariskunta, ja meidän ”juttu” on Kata Lucky Villa.

Googlettamalla löydätte kohteen, ja sähköpostiin vastaavat nopeasti.

Hyvää matkaa.

Ossi Kukkonen

Vaasa

Arvosana hotellille:

Kannattaa harkita

Otso    18.03.2013    Kata Beachin hotellit    Kata Beach
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2013 | Hotelli: Kata Lucky Villa

Terve

Olemme yöpyneet kyseisessä hotellissa kolmena vuotena peräkkäin, ja olemme mieltyneet varsinkin Villaan.

Villa on 28:sta paritalosta koostuva kiva miljöö.

Kuvista voi katsoa, että Villalaisilla on oma, ihan pieni, mutta riittävä uima-allaskin.

Siellä on myös uudempi "Pool access", joka taas on sellainen, että altaaseen/veteen pääsee suoraa patiolta.

Palvelu pelaa kivasti, eli tasatunnein pääsee Kata Beach:ille, ellei halua käveleskellä kahdeksaa minuttia.

Katalle on ilmestynyt kolmessa vuodessa mahdoton määrä venäläisiä turisteja, ja kiinalaistenkin osuus alkaa olla mainitsemisen arvoinen asia.

Paikalliset kertoivat, että venäläiset ovat niinikään mukana hotellibisneksissä, ja se näkyy aikamoidena rakentamisena.

Jokainen voi tulkita tuon, miten parhaaksi näkee.

Joka tapauksessa suosittelen rauhallista ja erittäin hyvin toimivaa Kata Lucky Villaa.

Otso

Vaasa

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.