Phuket Kata Resort

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Hyvät allasalueet

ewelina    16.02.2011    Kata Beachin hotellit    Kata Beach
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2011 | Hotelli: Phuket Kata Resort

Asuimme ko. hotellissa 16.1.-14.2.2011 välisen ajan. Huoneemme oli isomman uima-altaan lähellä hotellin etuosassa. Kaikki etuosan huoneet ovat varjon puolella, mutta eipä haitannut. Oli ainoastaan hyvä, että edes jossain oli varjoa. Huone oli todella iso ja viihtyisä. Samoin kylpyhuone, suihkuja oli kaksin kappalein. Ainoa miinus siitä, että koko kylpyhuone oli yhtä isoa tilaa, vessaan ei ollut erillistä ovea, ainoastaan vajaan puolen seinän sermi pytyn vieressä. Mutta kun olimme kaksin reissussa, niin sekään ei hirveästi haitannut. Henkilökunta oli ystävällistä, mutta ei tyrkkyä. Hotellissa on myös räätäli. Teetimme vaatteita erittäin kohtuuhintaan. Ainoastaan tuli sanomista siitä, että kertaalleen valitut mallit ja vaatteiden yksityiskohdat olivatkin sovitusvaiheessa hakusessa, koska räätälissä työskentelevä rouva ei ollut laittanut kaikkea ylös asianmukaisesti. Mutta toki kaikki korjattiin ennen kuin vaate valmistui. Rouva oli ehkä vähän sitä sorttia, että palveli miesasiakkaita paremmin kuin naisia.

Hotellin aamiainen oli ok. Kyllä sillä iltapäivälle pärjäsi. Heti hotellin oven edestä alkaa ensimmäiset ostoskujat. Ajoittain häiritsi se tavaroiden tuputtaminen, koska oli vastassa joka kerran, kun hotellista ulos lähti. Joskus kiersimme takakautta, kun halusimme kulkea rauhassa.

Arvosana hotellille:

Hyvä sijainti

anuliina    27.07.2011    Kata Beachin hotellit    Kata Beach
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: Phuket Kata Resort

Hyvä sijainti mutta alkupään huoneistot "levottomat" koska käytävät kulkee niin lähellä huonetta. Kohtuullinen aamupala. uima-allas oli aika likainen ja henkilökunta ei kovin ystävällistä. Hotellin vaatturi fiksu ei tyrkyttänyt.

Katalla ovat hinnat nousseet...

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.