Koala Garden Suites

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Tyytyväinen palveluun

Vieras    09.03.2012    Gran Canarian hotellit    Gran Canaria
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2012 | Hotelli: Koala Garden Suites

Luin toisen matkailijan kokemuksen hotellin palvelusta, enkä odottanut liikoja. Matka oli kuitenkin varattu enkä vaihtamaan alkanut. Hyvä niin! Palvelu oli loistavaa! Ystävällisiä kasvoja aina respassa, kun jotain tarvitsin, ylimääräinen viltti ilmestyi tunnin sisään,samoin ylimääräisiä pyyhkeitä, jotka kyllä meillä vaihtuivat päivittäin. Paras esimerkki ehkä oli se, kun tyttäreni yrittivät puhaltaa allasbaarin lähellä uimapatjaansa ilmaa, tuli tarjoilija ja kävi sisällä puhaltamassa jollain laitteella sen valmiiksi. Pyytämättä.. Siivoojat eivät paljoa jutelleet,eivätkä tervehtineet, mutta muu henkilökunta kyllä toimi kuin asiakaspalvelussa kuuluukin.

Itse hotelli oli siisti,kaksio mukavan kokoinen ja valoisa. Pienten lasten viihdyttämiseen oli enemmän satsattu, mutta omat esimurkut eivät hotellilla iltaisin viihtyneet, joten vietimme iltoja viereisessä huvipuistossa Holiday Worldissa. Sieltä löytyi hyvää ruokaakin.

Koska matkustin kolmestaan lasten kanssa, etsinkin rauhallisella seudulla olevaa hotellia, ja sijainti vastasi toivomuksiani. Respa soitti taksin pyydettäessä ja kadulle mentäessä sellaisen sai napattua lennosta. Lisäksi hotellin viereisellä kadulla oli linja-autopysäkki, josta pääsi lähtemään joka puolelle saarta. Matkatoimiston antaman kartan avulla suunnistimme lasten kanssa nähtävyyksiä ja kohteita helposti.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.