Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Hotel RIU Palace Maspalomas

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Loistavat puitteet ja hyvä palvelu

maria    10.06.2008    Gran Canarian hotellit    Gran Canaria
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2008 | Hotelli: Hotel RIU Palace Maspalomas

RIU Palace Maspalomas sijaitsee aivan Playa del Inglésin eteläisessä kärjessä. Sen erottaa merestä upeat dyynit. Maisema on ihan mieletön! Ruoka tässä hotellissa on erityisen hyvää. Joka ilta on valittavana haluaako syödä buffetissa, vaiko valita menusta, jolloin tarjoillaan tietenkin pöytään. Buffetista löytyy varmasti jotain ihan kaikille. Kaikkea uskaltaa syödä, mitään 'epäilyttävää' ei ole tarjolla. Aamupalalla on myös hyvä valikoima.

Allasalueita on kaksi, molemmilla isojen altaiden lisäksi poreallas, toisessa kaksikin ja lasten allas. Juomatarjoilu toimii hyvin altailla. Swim up -baaria hotelilla ei ole. Pina Coladat oli todella hyviä!

Huoneemme oli alimmassa kerroksessa, joka sopi meille hyvin, koska liikuimme lastenvaunujen kanssa. Hissikin tietysti hotellista löytyy. Koska olimme alimmassa kerroksessa, terassimme oli tuplasti muiden huoneiden terasseja/parvekkeita isompi. Ja sekös tietenkin meille sopi, varsinkin kun aurinko paistoi sinne juuri sopivasti, koko päivän. :)

Meillä oli mukana 1-vuotias lapsi, ja olimme selvästi vähemmistöä. Ainut suomalainen perhe koko hotellissa. Muita lapsiperheitä oli kahden viikon lomamme aikana ehkä kolme tai neljä. Suurin osa vierailijoista oli saksalaisia. Koko hotellin henkilökunta puhuu sujuvaa saksaa ja englantia, espanjan lisäksi.

Suosittelen hotellia lämpimästi kaikille.

Arvosana hotellille:


Oma matka

  • Gran Canaria
    Lähtö: Toukokuu 07, 2008
    Paluu: Toukokuu 21, 2008
Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.