Olonga / Olonija

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Alaspäin on mennyt

Vieras    23.10.2011    Aunuksen hotellit    Aunus
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2010 | Hotelli: Olonga / Olonija

Olen majoittunut vuosittain Olonijassa jo 1990-luvulta alkaen. Vuonna 2009 hotelli oli tasoltaan sikäläisittäin aika kelvollinen ja lämmintä vettäkin tuli suihkuista. Ruoka on aina ollut vähän arveluttavaa, mutta aamupuuroa voi kyllä kehua maukkaaksi.

V. 2010 oli kaikki muuttunut. Kävin silloin kesäkuussa ja heinäkuussa Aunuksessa ja yövyin koko ajan tässä hotellissa. Kesäkuun alussa kerrottiin, että lämmin vesi on viikon ajan pois koko kaupungista. Heinkuun matkalla lämmin vesi oli edelleenkin poissa, samoin kuulemma tänä kesänä (en itse käynyt). Kaupungin taloudellinen tilanne on ilmeisen surkea. Samoin hotellin. Siitä kertoo ravintolapalveluiden ulkoistaminen ja se, että ruuan laatu ei hotellin henkilökuntaa hetkauta millään tapaa. Luulisi heidän ymmärtävän, että huonot ravintolapalvelut vaikuttavat kyllä siihen, millainen kokonaiskuva jää hotellista.

Kuumana kesäpäivänä on matkustajaryhmän alkupalat, mm majoneesipitoiset salaatit pöydillä odottamassa tulijoita ja selvästi lämmenneinä. Kannuissa juomaksi tarjotun mehun veden laadusta ei ole takeita, epäilyttää, että siihen on laitettu kraanavettä. Ainakin meidän bussiseurueesta viime kesänä hyvin moni sairastui paluumatkalla tai heti kotona ripuliin.

Hotellin respassa on kyllä ainakin yksi tosi hyvä asiakaspalvelija, Tanja. Mutta on siellä sitten yksi melko töykeäkin. Saunamajuri on miellyttävä ja tekee kyllä kaikkensa, että asiakkaat viihtyisivät. Säälittää noiden mukavien ihmisten kannalta koko hotellin ja ravintolan tilanne. En aio enää majoittua tuohon hotelliin. Jonkin asteen taso pitää niillä hinnoilla sentään olla! Meitähän suorastaan nyljetään hinnoissa.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.