Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Alexia huoneistohotelli

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Einomainen sijainti, hyvä valinta

Edith    18.09.2011    Agia Marinan hotellit    Agia Marina
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2010 | Hotelli: Alexia huoneistohotelli

Tästä huoneistohotellista ei ole mitään huonoa sanottavaa. Sijainti on hyvällä rannalla ja kävelymatka kaikkiin hyviin ruokapaikkoihin. Ihmettelen vaatimatonta matkanjärjestäjän luokitusta mutta eihän tää nyt luksusta ollut mutta kaikki tarpeellinen. Siivous pelasi ja siistiä siis oli. Voisin mennä uudelleen. Kaksi viikkoa lomailimme täällä. Aiemmin 4 muussa hotellissa (tähtiä enemmänkin sisältäneissä) Kreetalla käyneenä pidin tätä parhaana.

Arvosana hotellille:

the best

Vieras    08.10.2012    Agia Marinan hotellit    Agia Marina
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2011 | Hotelli: Alexia huoneistohotelli

erittäin hyvä hotelli. ystävällinen henkilökunta. ihana ruoka alexia ravintolassa joskin kalliimpaa kuin muualla, mutta rahalle saa kyllä vastineen. oltiin eka kertaa vuonna 2007 ja vuonna 2011 toka kertaa. kreetalla käyty jo yli kymmenen kertaa. ja vielä mennään. tässä hotellissa on se jokin! myös aurinkomatkojen evropi aivan mahtava hotelli plataniaksessa. kirsi

Arvosana hotellille:

Suuri pettymys

Vieras    02.07.2013    Agia Marinan hotellit    Agia Marina
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2013 | Hotelli: Alexia huoneistohotelli

Palasimme juuri viikon reissulta Kreetalta Alexia hotellista. Olemme reissanneet lasten kanssa useissa eri kohteissa ja meillä ei ole koskaan suuret vaatimukset hotellin suhteen, käymme huoneessa usein vain nukkumassa. Tässä hotellissa ainoa positiivinen asia oli sen hyvä sijainti, hotelli oli ihan rannalla. Uima-altaalle oli lyhyt matka samoin kuin rannalle. Hotellissa siivous ei toiminut ollenkaan, siivoja kävi huoneessa päivittäin ainoastaan viemässä roskat. Huone oli epäsiisti, amme oli ruosteinen, vessanpönttö vuoti ja vessa haisi. Jääkaappi suli monesti viikon aikana. Lakanat vaihdettiin kerran viikossa, samoin kuin pyyhkeet. Pyyhkeitä ja lakanoita oli liian vähän, lapsille ei siis ollut omia lakanoita ja pyyhkeitä. Huoneemme sijaitsi pienen käytävän varrella ja yöaikainen meteli oli todella häiritsevä, meteli oli kovimmillaan klo 24-03. Hotelli sopii ehkä parhaiten nuorisolle, lapsiperheille ja siisteyttä arvostaville en hotellia suosittele!

Arvosana hotellille:

Asiallinen pieni hotelli

Vieras    07.02.2014    Agia Marinan hotellit    Agia Marina
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2008 | Hotelli: Alexia huoneistohotelli

Aivan asiallinen pieni hotelli hyvällä paikalla aivan meren rannalla. Lyhyt kävelymatka Plataniakseen ja yläkyliin.

Arvosana hotellille:

Mukava pienehkö hotelli

Vieras    17.07.2014    Agia Marinan hotellit    Agia Marina
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2014 | Hotelli: Alexia huoneistohotelli

Siisti, hyvällä paikalla meren rannalla, henkilökunta ystävällistä. Allasalue viihtyisä, myös sitä siivottiin säännöllisesti. Kesäkuussa paljon suomalaisia hotellissa, lapsia jonkin verran, mutta meno oli rauhallista ja rentoa. Aurinkotuoleja varailtiin tyypilliseen tapaan pyyhkeillä aamusta alkaen, mutta onnistuimme (2 hlöä) saamaan aina paikat 9-10 välillä ilman ongelmia. Rannalle 50 m ja sieltä saattoi ostaa aurinkosetin (2 tuolia, 6 e), rannan osuus hiekkaa, mutta uimaan mennessa aluksi kalliota.

Iltaisin kävimme useasti läheisessä Mitsos-ravintolassa: todella hyvää ruokaa ja palvelua. Ravintola oli lähes aina täynnä ja myös paikallisia näkyi ruokailemassa, mikä on yleensäkin hyvä merkki. Hotellin oma ravintola oli myös ihan ok. Kaupoissa puhuttiin englantia ja palvelu oli niinikään ystävällistä. Haniaan pääsi noin puolessa tunnissa 1,60 per/hlö/suunta. Sieltä löytyy bussiaseman vierstä nuorten suosimia putiikkeja: Stradivarius, Pull&Bear, Zara jne.

Bilehileille Agia Marina on liian kesy, mutta mukavaa ja rentoa oloa arvostaville sopii hyvin. Ainoa miinuspuoli koko aikana olivat hyttyset eli allergiaan tapuvaiset hydrokortisonia ja Zyrteciä tms. mukaan! Voisin mennä vaikka heti uudestaan:)

Arvosana hotellille:

Alexia

Vieras    03.10.2014    Agia Marinan hotellit    Agia Marina
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2014 | Hotelli: Alexia huoneistohotelli

Hotelli Alexia oli ihan hyvä hotelli ja se sijaitsee aivan meren rannalla. Hotellin sijainti aivan Agia Marinan ja Plataniaksen kylien rajalla on todella hyvä, kun kävelymatkaa Plataniaksen kylään ja sen yläkylään ei ole paljon. Hotelli on betonirakenteinen niin kuin lähes kaikki hotellit yleensä ovat, joten varsinkin kipikipikenkien äänet kuuluvat toiseen huoneeseen ja se voi joitakin ihmisiä haitata, mutta ei minua, kun kuuloni on jo huonontunut sen verran. Ruoka Alexian ravintolassa on hyvää ja hintakin on kohtuullinen. Huoneet ovat ihan normaaleja/tavanomaisia ja ainakin meillä oli kiva parveke, jossa oli mukava istuskella. Olin nyt toista kertaa tässä hotellissa ja kokonaisuutena voin kyllä suositella tätä hotellia kenelle tahansa. Näillä sivuilla "narisijoille" sanoisin sen verran, että kun valitsette hotellia, niin katsokaa hotellin pisteytys etukäteen, ettei käy niin, että varataan 2-3 tähden hotelli ja sitten valitetaan, kun ei saatukaan 4-5 tähden hotellin palveluita!?

Arvosana hotellille:

Agia Marinan edoton ykkönen

marcus    16.04.2017    Agia Marinan hotellit    Agia Marina
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2016 | Hotelli: Alexia huoneistohotelli

Käyty useasti aina hyvä palvelu seuraava matka 09.05-23.05.2017

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.