Hotel Theo

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Hotel Theo,suosittelen lämpimästi

Kasu    23.06.2008    Agia Marinan hotellit    Agia Marina
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2008 | Hotelli: Hotel Theo

Majoituimme Kreetan matkallamme hotelli Theoon.Kyllä on ihan mahtava hotelli.Henkilökunta oli kerrassaan ihanaa porukkaa.Niin puheliaita ja ystävällisiä.He tekivät kyllä kaikkensa jotta reissaaja tunsi olevansa tervetullut!

Hotellin allasalue aurinkotuoleineen viehätti etenkin lapsimatkaajaa.Oli iso allas sekä pienempi allas lapsille.Aivan uima-altaiden tuntumassa oli hotellin oma baari josta kantautui mukavasti musiikkia auringonoton lomaan.

Huoneet olivat asialliset ja erittäin siistit kuten myös muutkin hotellin tilat.

Tallelokero oli huoneessa ja avain siihen maksoi 11 euroa per viikko.

Palmuja ja hyvin hoidettuja kukkaistutuksia oli runsaasti hotellin edustalla ja sisäpihalla.

Rauhallinen sijainti joten etenkin lapsiperheille sopii todella hyvin.

Parina iltana söimme hotellin ravintolassa eikä palvelussa saatikka ruuassa ollut moitteen sanaa.Söin ehkä elämäni maukkaimman moussakan juuri siellä.

Hotellin yhteydessä oli myös pieni marketti joka palveli aamusta iltamyöhään.Marketista löytyi kaikki tarpeellinen ja suht huokeaan hintaan.Myös marketissa oli aina ilo asioida!

Jos jotakin miinus puolta on mainittava niin hotellille oli tosi jyrkkä nouseminen,mutta siinä oli rinnettä ylös punnertaessa hyvä sulatella gyrospitan kaloreita :)Joten jotain hyvää siinäkin..

Hotellilta on tosi lyhyt matka rantakadulle jossa kaupat ja ravintolat sijaitsevat sekä merenranta.

Koska hotelli on suhteellisen korkealla,on sieltä upeat näkymät merelle.

Aamiaista mutustellessa oli upeat näkymät merelle.

Tosiaan jäi niin positiivinen mieli tuosta hotellista että ehdottomasti samaan hotelliin uudestaan jos Agia Marinaan joskus suuntaamme!

Arvosana hotellille:

hotelli kauniilla maisemalla

anastaassia    07.01.2010    Agia Marinan hotellit    Agia Marina
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2009 | Hotelli: Hotel Theo

Kreetalle jos vielä joskus eksytään niin ehdottomasti majoitumme uudelleen kyseiseen hotelliin. Palvelu on ihanan ystävällistä, siivous pelaa ja sijainti on mitä parhain.

Arvosana hotellille:

Kiva lapsiperhe paikka!

Tuula70    26.01.2011    Agia Marinan hotellit    Agia Marina
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2008 | Hotelli: Hotel Theo

Olimme perheen kanssa lomailemassa Kreetan saarella Kreikassa kesäkuussa 2008. Valitsimme hotelliksi Hotel Theo FFFF. Hotelli oli aika lahellä rantaa ja aivan hotellin alimpien huoneistojen kupeessa oli minimarket. Työntekijät olivat lapsiystävällisiä ja muutenkin hotellissa vallitsi todella ystävällinen ja iloinen henki!! Hotellin allas-alueella sai tilattua juotavaa ja lapsille kuumana päivänä tosi mukava juttu!!!! Huoneet olivat siistejä, siivooja kävi joka päivä ja pussilakanatkin vaihdettiin--->ainoa huono puoli Kreikassa on se,että vessapaperia ei pönttöön saa laittaa... Siksi siivoojat saavatkin käydä joka päivä. Kyllä kannattaa käydä, iso kiva uima-allas,jossa lapset tykkäävät varmasti pulikoida!!!!

Arvosana hotellille:

Toista kertaa menossa

makehut    31.01.2011    Agia Marinan hotellit    Agia Marina
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2008 | Hotelli: Hotel Theo

Tosi viihtyisä ja rauhallinen hotelli. Allasalueen baari menee kiinni jo 12 yöllä, joten siitäkään ei haittaa. Allas -alueelta löytyy liitokiekkoa, bilijardia ja muita pelejä. Huoneet ei niin kaksisia, vaan menetelevät. Olimme kaksikerroksisessa huoneistossa ihan altaan vierellä. Alakerrassa keittiö ja yksi kapea sänky sekä parveke, yläkerrassa kaksoisvuode. Ihaninta oli yläkerran kattoterassi. Siivooja kävi kerran päivässa. Respasta löytyy internet nurkkaus. Myös ilmastointi löytyy, vaan maksaa erikseen. Emme syöneet hotellilla. Tulevaan matkaan otimme aamiaisen. Hotelliin on tosi jyrkkä nousu rantatieltä ja matkaa rannalle noin 300m. On lasten allas ja aikaisten myös, ei mitenkään iso. Kuntosali ja sisäallas löytyy, ei tullut kyllä käytyä. Kauppa löytyy myös, josta pientä juotavaa ja purtavaa mm. tuoretta leipää. Lapsille kaiken moisia ranta leluja myydään myös. Ainoastaan liesituuletin hajosi käsiin, kokonaisuutena ihana hotelli.

Arvosana hotellille:

Theo agia marina

Vieras    04.07.2012    Agia Marinan hotellit    Agia Marina
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2012 | Hotelli: Hotel Theo

Kannattaa opetella Theossa hissin käyttö. Se löytyy kun tulee rannasta suoraan portaita ylös. Pääsee 4 kerrosta ylöspäin. Silloin mäki ei niin kummoinen ole. Vanhuksille en kutenkaan suosittelisi. Lastenrattailla tuntuvat menevän koko ajan. Paljon suomalaisia lapsiperheitä. Vielå enemmän ruotsalaisia. Saksalaiset on häipyneet kokonaan, en tiedä minne.

Lasten altaan puoli on 60 cm kauttaaltaan syvä ja iso. tuollaisille uimataidottomille erittäinkin hyvä paikka. Isompi allas ei ole tavallista kummempi, syvyys 160cm. Täällä ei varailla ainakaan enemmän pyyhkeillä tuoleja. Rannalla tavernan tuolit saa aina ilmaiseksi kun syö/juo tavernassa, ainakin hotellin kohdilla. Ilmastointi ei ole kovin tehokas, maksaa muistaakseni 9€ vrk.

Siistinä pidetään paikat. Marketissa on kallista, myös isoimmissa. 150g kinkkupakettia ei saanut alle 3 euron mistään. Samoin hyvinkin tyypillistä on että yksi jugurttipurkki maksaa yli 2€. Olut kaupassa n. euron, kunhan osaa katsoa hinnan. Joka aamu tuoreet sämpylät 0,40e, leipä euron. Kurkut ja tomaatit takuu tuoreita ja hyviä halvalla. Ravintolaruuat saa noin kympillä annoksen, juomat ravintolassa ovat halpoja.Puoli litraa talon omaa viiniä (jos et ole ennen maistanut, saattaa olla kokemus!) maksaa 5€ ja litra 10€. Olut tuoppi n 3 euron molemmin puolin.

Olemme juuri tässä allasalueella. Ilmainen langaton netti toimii hyvin.

Suosittelen kaikille veneretkeä Kissamoksesta Gramvousan saarelle ja Baloksen aivan uskomattomalle rannalle. Kokopäivän retki maksaa n 20€, lapset puoleen hintaan. Laivat lähtevät noin klo 10 ja takaisin klo 18.

Laivasta voi vuokrata rannalle aurinkovarjon, samoin hyvin järjestetty lounas kohtuu hintaan. Jos et ole käynyt Elafonissin rannalla on sekin elämys.

Hotellin alapuolella on autovuokraamo. Maksoimme 6 päivän isommasta autosta 180€ (omavastuulla 450€. sai myös täysvakuutettuna n 12 €/ päivä lisää. lisäkuskin ja turvaistuimet samaan hintaan.) Hanian kupungissa on hieman vaikeaa löytää parkkipaikkaa. Saman tien voi unohtaa liikennemerkkien mukaisen parkkeerauksen. Kaikki kautujen varret on täynnä vaikka merkit selvästi kieltää pysäköinnin. No kun jaksaa hakea, niin kyllä sieltä paikka löytyy... bussilla pääsee hyvin, puolen tunnin välein. Hinta 1,60€, myös lapsilta. Bussit on tosissaan täynnä.

Ravintoloita on niin paljon että parille viikolle löytyy aina uusi. Kaikki hyviä ja lista on suurinpiirtein sama kaikissa. Lapsille oma lista.

Olimme matkalla 8 ja 9 v tyttöjen kanssa heinäkuun helteissä.

Arvosana hotellille:

vielä

Vieras    05.07.2012    Agia Marinan hotellit    Agia Marina
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2012 | Hotelli: Hotel Theo

Edelliseen vielä lisäksi, että täällä ei ole ollenkaan niitä järjestettyjä allastoimintoja, kuten vesijumppaa tai vesipalloa tms. Ei kyllä myöskään lastendiscoa eikä karaokea. Ainoa järjestetty juttu on tiistain kreikkalainen ilta, jossa bufee illallisen saa n 17 eurolla. Tanssia on silloin. Ja lapsille hennatatuoija, rastalettien tekijä.

Arvosana hotellille:

Viihtyisä hotelli hyvällä paikalla

Vieras    18.06.2013    Agia Marinan hotellit    Agia Marina
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2013 | Hotelli: Hotel Theo

Saavuimme juuri lomamatkalta Kreetalta, jossa asuimme hotelli Theon kolmiossa (2aikuista ja 3lasta). Huoneisto oli tilava ja siisti ja riittävän hyvin varusteltu: kaksi kylpyhuonetta, poreallas, oma uima-allas, keittonurkkaus. Hotelli on erittäin siisti, uima-altaat, huoneistot ja piha-alueet siistittiin huolellisesti joka pöivä. Henkilökunta on erittäin ystävällistä ja ruoka hyvää. Allasalue ei ole valtavan suuri, mutta ainakaan meidän loma-aikanamme altaalla ei ollut tungosta. Hotellilta on hyvin lyhyt kävelymatka Agia Marinan pääkadulle ja rannalle, tosin mäki on erittäin jyrkkä. Pikkulapsiperheitä ajatellen hotellilta on kyllä hissi melkein pääkadulle, joten mäkisyys ei ole este kenellekään. Itse jaksoimme nousta mäen monta kertaa päivässä. Suosittelen lämpimästi!

Arvosana hotellille:

On hintansa väärtti

Vieras    15.07.2013    Agia Marinan hotellit    Agia Marina
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2013 | Hotelli: Hotel Theo

Matkalla kahdestaan lapseni kanssa.

Meillä oli kaksio ja tilaa ruhtinaallisesti. Kylppärissä suihkukaappi liukuovin, paljon parempi kuin normi suihkuverhollinen kylpyamme, josta vedet aina roiskuu lattialle. Kiinteä tehokas fööni, Pieni keittiö näytti sisältävän kaiken tarvittavan, hyvän jääkaapin pakastelokerolla (ei mikroa), mutta emme itse käyttäneet, koska oli puolihoito eli aamiaiset ja illalliset. Ruoka hotellilla oli oikein ok (buffet) ja vaihtoehtoja illalla aina muutama tarjolla (ruokajuomat ei sisältyneet). cokis 2 e, kahvi 2,5 e. Itse en pitänyt talon punaviinistä.

Palvelu ravintolassa erittäin ystävällistä, aina. Samoin respassa ja allasbaarissa, yhtään nirppanokka-asiakaspalvelijaa ei hotellilla näkynyt ja kaikki tervehtivät aina iloisesti ja saattoivat jäädä juttelemaankin. Hieno ilmapiiri kokonaisuudessaan. Jopa siivooja taiteili huoneeseemme pyyhkeistä (!) erilaisia veistoksellisia taideteoksia lisättynä tuorekukkasin (esim. hienoja joutsenia) :))) Saimme myös huoltomiehen heti paikalle, koska onnistuimme rikkomaan huoneessamme jotakin. Kaikki yleiset tilat, vessat yms. erittäin siistit, samoin huoneemme hyvin siivottu, paikkoja näytettiin jatkuvasti kuurattavan ja huollettavan ja joka puolella olevia istutuksia hoidettavan huolella.

Käsittääkseni omistajaperheen jäseniä oli aamuin ja ainakin iltaisin aina paikalla vähän katselemassa, että asiat sujuivat jouhevasti.

Allasbaarissa soi hyvä 70-80 -lukuinen musa, ei mikään teknon jumputus, ja musiikki ei kuulunut huoneisiin. Öisin täysin hiljaista alueella eikä muutenkaan mikään liikenteen melu kuununut alueelle koskaan.

Sisäuima-allas oli myös vapaasti käytössä, sen vieressä oli pieni kuntosali sekä pieni kirjasto, josta sai vapaasti ottaa kirjoja, joita löytyi suomenkielisiä ihan kohtuullinen valikoima. Itsekin vein ja jätin sinne 3 kirjaa.

Hotellin asujaimisto oli pääasiassa lapsiperheitä, ei pelkästään leikki-ikäisiä vaan myös teini-ikäisiä isien ja äitien kanssa sekä nuoripareja ja vähän vanhempiakin pariskuntia, itse asiassa vain bailaavat nuorisoporukat puuttuivat eli tämä on selkeästi rauhallisemman väen kiva perhehotelli. Suurin osa tämän kertaisista vieraista vaikutti olevan norjalaisia.

Ihan hotellin vieressä minimarket, josta löytyy aivan kaikkea mahdollista. Jos vertaa hintoja alhaalla pääkadun vastaaviin marketeihin, hinnat olivat noin 10-30 senttiä kalliimmat täällä. Mutta muuten se hintataso kaikissa kaupoissa oli kaikissa tavaroissa (paitsei viinoissa) lähes Suomen luokkaa, joten ei ihme, että kreikkalaiset hätää kärsimässä.

Hotellialue sijaitsi jyrkässä rinteessä, joten tasoeroja paljon ja portaita ja mäelle nousua. Jos tulee alhaalta pääkadulta ja rannalta hotellille, kannattaa ehdottomasti ETSIÄ SE HISSI, joka on kaikkien vapaasti käytettävissä ja auttaa paljon.

Suosittelen tätä hotellia vilpittömästi ja jos menisin uudestaan Agia Marinaan, valitsisi varmasti tämän uudelleen.

Arvosana hotellille:

Viihtyisä siisti hotelli

Vieras    04.08.2013    Agia Marinan hotellit    Agia Marina
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2013 | Hotelli: Hotel Theo

Eilen kotiuduimme kolmen viikon reissulta Theosta.

Theo on erittäin siisti, siivous pelaa joka päivä sekä allasalue allasbaarin kera viihtyisät. Koko päivän allasbaarista kantautui hyvä musiikki altaalle. Musiikki ei ollut häiritsevää jumputusta.

Majoituin tyttären kanssa yksiössä ja hyvin mahduttiin. Loppulomasta kuulin, että respasta olisi saanut hakea kahvinkeittimen ilmaiseksi huoneeseen.

Henkilökunta oli erittäin ystävällistä, siivoojat teki upeaa työtä. Paikat pidettiin siistinä ja puhtaina.

Vaikka Theon alue on mäkinen, niin hissillä pääsi vaivattomasti.

Uima-allasalue sulkeutuu klo 20. Hotellin ravintola klo 22.30 ja allasbasri klo 01.00.

Ruoka oli hyvää hotellin ravintolassa, vaikka ruokalista ei ollut kovin laaja.

Paikallisbusseilla pääsi hyvin kulkemaan, hyvin mahtui vielä kyytiin hotellin edustalta.

Hyviä ruokaravintoloita hotellin lähellä mm. Tempo, Cactus, Lemonia.

Hotellin välittömässä tuntumassa kiva ranta, jossa ihanan kirkas vesi :-). Kaksi aurinkotuolia sekä varjo 5 e.

Suosittelen Theota. Tytär jo sanoi, että ensi kesänä kuukaudeksi Theoon :-).

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.