Pirita Top Spa

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Hotelli meren äärellä

tatjana    10.05.2008    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2008 | Hotelli: Pirita Top Spa

Edullinen, keskiluokan "kylpylä" hotelli n.10min ajomatkan päässä keskustasta. Bussilla pääsee ihan lähelle n.300metrin päähän..? Sopii lapsiperheille ja rauhaa kaipaaville. Asiakkaat enimmäkseen oli (ainakin meidän siellä ollessa) lapsiperheitä ja eläkeläisiä.

Plussaa: Ystävällinen palvelu, rauhallinen alue ja ihan meren äärellä. Isoin plussa parvekkeesta ja suosittelen maksamaan muutaman euron lisähinnan marine-luokan huoneesta. Mikään ei ollut ihanampaa kuin iltaisin istua parvekkeella ja katsella valaistuja laivoja jotka saapuivat/lähtivät satamasta, katsella upeasti valaistua vanhaa kaupunkia ja nauttia rauhallisesta merisestä maisemasta.

Miinusta: Vaikka huoneet olivatkin siistit, sisustus oli ehkä hieman vanhanaikainen. Kylpyhuoneessa ei minkäänlaista paikkaa kosmetiikalle. Suurin miinus minibaarin puuttuminen huoneesta.

Arvosana hotellille:

Virkistävä kylpyläloma kohtuuhintaan!

ReiseReise    07.01.2009    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2007 | Hotelli: Pirita Top Spa

Pirita Top Spa tarjosi virkistävän vuosipäivän minulle ja miehelleni kohtuuhintaan (koko reissu maksoi n.300 euroa kahdelta henkilöltä (sis.parit ruokailut laivalla). Hotellissa oli minun makuuni erittäin hyvät ja edulliset kosmetologipalvelut sekä kylpyläpalvelut ( siellä oli mm. infrapuna-sauna). Julkisivu näyttää erittäin vaatimattomalta, mutta sisältä rakennus on erittäin viihtyisä. Huoneemme oli kotoisa parvekkeellinen yksiö. Paikan ruoka oli erittäin hyvää ja terveellistä. Suosittelen! :)

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.