Hotelli Astori

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Hotelli Astoria

jaffa77    30.07.2011    Sunny Beachin hotellit    Sunny Beach
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2011 | Hotelli: Hotelli Astori

Kivan näköinen hotelli. Meille sattui vielä hyvä tuuri että saatiin osittainen merinäköala. Huone oli perushuone missä oli ilmastointi.

Sängyt olivat lyhyitä. Meikäläinen 175 cm ja silti välillä varpaat olivat reunan yli. Tyynyt oli vaahtokumi silppua ja täkit oli pelkkiä vilttejä joissa oli pussilakat päällä. Ei mitenkään erityisen mukavia nukkua.

Ainut mikä oli miinusta niin huone oli saanut kosteusvaurioita. Eteisen seinässä oli kupruilua ja koko viikon ihmettelin kun vessa ei meinaa kuivua kokonaan. Viimeisenä päivää rupesin kattelemaan ja kas siellähän oli putkessa pieni vuoto. Tosin kun keskustelin muiden suomalaisten kanssa niin heillä ei ollut huoneesta mitään pahaa sanottavaa.

Hometta ei ainakaan silmämääräisesti näkynyt.

Aamupala oli aika huono. Ei vaihtelua ja kaikki hedelmät puuttuivat kokonaan. Rasvasia pekoneita, rasvaisia makkaroita ja kananmunia kyllä piisasi. Muuta ei hotellilla syötykkään.

Uimaaltaat oli hyviä ja siistejä. Niitä oli 2 kpl joissa toisessa oli lapsille erottu oma osa.

Henkilökunta puhui englantia huonosti mutta aina saatiin asiat selviksi.

Jännä että matkaesitteessä sanottiin tallelokeroiden olevan aulassa. No siellähän ne oli mutta ilmeisesti niitä oli rakennettu "säästöbudjetilla" sillä ei niitä riittänyt kaikille. Joten rahat jemmattiin ympäri huonetta ja kaikki mitä ei itse kerennyt tuhlata odottivat kyllä kiltisti siellä mihin ne oli laitettukkin.

Tuli sellanen ei ikinä enää tähän hotelliin. Viimeinen niitti oli kun pari päivää meidän jälkeen tuli Saksasta kone.

Nuoria 3 kpl. majoittui meidän naapuriin ja kolme muuten samaan porukkaan kuuluvaa samaan kerrokseen. Se niistä kunnollisista yöunista sitten. Noh halpa hotelli niin houkutteleehan se bilikansan sinne.

Jos joskus vielä Sunnu Beatchille tulee matkustettua niin hotelliksi valikoituu kyllä pari tähteä enemmän ansainnut.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.