Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Olymp

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Hyvä hotelli

metalheart    02.08.2009    Sunny Beachin hotellit    Sunny Beach
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2009 | Hotelli: Olymp

Ystävällinen henkilökunta! Hotelli oli luokiteltu kolmella tähdellä ja sitä vastasi minusta ainakin. Meille sattui vielä sellainen isompi huone, jossa olohuone ja makuuhuone erikseen, mut käytiin sellaisessa pelkän makuuhuoneen huoneessa niin sekin oli tilava. Ei oltu siis otettu isompaa huonetta mut hyvä tuuri kävi. Siivooja kävi joka päivä, jätettiin rahaa, ei edes ottanut ja laittoi paikat tosi hyvin järjestykseen yms. Meillä oli tallelokero aulassa, maksoi viikolta 20e. Ei kuitenkaan uskalla jättää huoneeseen arvokkaita tavaroita.. Aamupala oli hyvä, paljon salaatteja, hedelmiä, vaaleaa leipää, munakokkelia, mehua, kahvia jne. Uima-allas melko iso ja allas alue muutenkin miellyttävä. Allastuolit ilmaisia. Ruotsalaisten poikien pitämä allasbaari, jossa iltapäivän happy hour eli ostat yhden drinkin, saat toisen kaupan päälle. Tämä happy hour-tyyli on melkein jokaisessa baarissa/ravintolassa klo.15-18 ja esim. 20-03, ajat vaihtelee. Drinkit maksaa 6-8 levaa kpl eli 3-4 euroa.

Mut eli jos haluaa perushyvän hotellin, ota tää. Ja vielä sellainen oleellinen asia, et keskikesällä kadulta tai naapurista luultavammin kuuluu musiikkia ja huutamista, eli sen ei kannata antaa häiritä :). Välttämättä ei paras hotelli siis lasten kanssa matkaaville. Lapsille sopivampia hotelleja onkin vaikka millä mitalla, allasliukumäillä varusteltuna esim. Neptun Beach hotel.

Niin ja hotellin yhteydessä on myös alakerrassa kadun varrella oleva Steak house, jossa hyvä ruoka.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.