Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Tabanov Beach

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Viihtyisä ja pieni hotelli

Vieras    11.11.2010    Sozopolin hotellit    Sozopol
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2010 | Hotelli: Tabanov Beach

Vierailimme Sozopolissa avomieheni kanssa äkkilähdön voimin. Lennot sujuivat mutkattomasti, paluulentomme lähtö kylläkin viivästyi Helsingin päässä sattuneen sairaskohtauksen takia, mutta olimme kuitenkin vain muutaman minuutin myöhässä Suomessa, joten lentäjä piti kiirettä :) Primera airin kone oli jo vähän nuhjuisen oloinen, mutta kyllä siinäkin matka taittui.

Hotellimme Tabanov Beach oli siisti ja mukava, hyvällä paikalla, josta oli helppo liikkua uuden kaupungin rantaan tai ostoksille. Sozopolin kartta hämäsi meitä alkuun, koska luonnossa välimatkat olivat todella lyhyitä ja matkat taitettiin kävellen, siihen liikennekulttuuriin ei ihan uskallettu vuokra-auton kanssa lähteä. Ostosmahdollisuuksia Sozopolissa on vähän, mutta saimme kyllä lomakassamme tuhlattua! Ruoka on äärettömän hyvää, suosittelemme sachia kaikille! Buena vista ja Oceans pub -ravintolat jäivät erityisesti mieleemme, niistä saatu ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä (buena vistassa erityisesti). Sachit olivat näissä erityisen hyviä :) Myös dönerin kebabit rantakadulta ostettuina maistuivat meille, eikä edes vatsavaivoja näistä saatu! Edullista syöminen kyllä on.

Tabanov Beachissa oli joka aamu sama aamupala, mikä alkoi jo loppuviikolla tympiä. Sai sitä kuitenkin aamuisin vatsansa täyteen. Pihalla oleva pieni allas on yhteiskäytössä viereisen hotellin kanssa, mutta tästä ei ollut ongelmia, altaalle usein mahtui joukkoon. Siivoojat odottivat pientä tippiä, jätimme yleensä 2 levaa. Tosiaan uuden kaupungin ranta on hotellin "kulman takana", noin 100 metriä. Rannalla myivät maisseja, jotka maistuivat suolattuina ihan taivaallisille :) Jos ei halunnut maksaa aurinkotuolista ja varjosta, niin oman pyyhkeen sai levittää sille varatulle alueelle. Useina päivinä oli punaiset liput, eikä uimaan kannattanut lähteä, joten meidän rannalla makoilu jäi hyvin vähäiseksi. Löysimme satamasta paatin yksi päivä, joka vei meidät katselemaan Sozopolia mereltä, ja paha olohan siellä tuli. Aallot olivat sen verran suuria, ja paatti sen verran pieni, että ei heikko vatsaisille!

Kokonaisuudessaan todella mukava kokemus Bulgariasta, takaisin joskus, mutta ei ehkä seuraavalla lomareissulla. Todella mukavaa oli huomata, miten halpaa siellä on! Laukut ja huivit, jotkut vaatteet, todella edullisia. Toki oli myös niitäkin, jotka yrittävät raastaa rahat pois piraattitavaroilla.

Sozopol on turvallinen, hyvin uskaltaa liikkua vielä illallakin. Iltaisin bulgarialaiset vasta heräävät eloon ja laulut ja musiikki alkaa soida rantaravintoloissa ja baareissa. Join elämäni parhaan Sex on the Beachin yhdessä uuden kaupungin rannalla olevassa baarissa, maksoi 4 levaa ja maistui mahtavan hyvälle, suosittelen!

Suosittelen myös hotellia, huoneessamme oli pieni jääkaappi, jonne sai hyvin mahtumaan vähän suklaata ja vettä, tai muuta mitä nyt söimmekään. Ilmastointi huoneessa oli hyvin tehokas, suihku ja wc-tila myös tarpeisiin vastaava, mitä muuta sitä kaipaisikaan! Rentouttava, viihdyttävä loma kahdelle, sitä toivoimme ja sen saimme!

Arvosana hotellille:

Pieni hotelli, lähellä rantaa. Hotellilla ei vakuutuksia

mml    30.08.2016    Sozopolin hotellit    Sozopol
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2016 | Hotelli: Tabanov Beach

Olimme mieheni kanssa ensimmäistä kertaa Bulgariassa. Sozopol on todella halpa paikka ja kiva viikon mittaiselle lomalle. Pidemmällä lomalla vaatisi retkiä johonkin tai toisen kohteen.

Kaupunkina siis ihan ok paikka, voisi mennä toistekin.

Mutta... hotelliksi valitsisin ikävän tapahtuman johdosta toisen kuin Tabanov Beach-hotellin.

Ensimmäisenä päivänä hotellissa pelailimme meidän kattoterassilla mieheni kanssa korttia ja nautimme lämmöstä. Mieheni sanoi menevänsä käymään

nopeasti suihkussa viilentääkseen oloaan. Hetken päästä kuului joku ääni parvekkeelle mutta en vielä mennyt katsomaan, mietin vaan että mikäköhän siellä tippui.

Sitten mieheni huusi minut katsomaan ja suihkukulmauksen lasi oli kirjaimellisesti räjähtänyt pieniksi palasiksi, jättäen haavoja mieheni ranteen sivuun ja toisen jalan varpaisiin.

Mieheni tuli varovasti vessasta pois, varoen astumasta lasinsiruihin mitä vessan lattia oli täynnä nurkkia myöten.

Kyselin mitä oli tapahtunut ja mieheni selitti että oli laittanut suihkun päälle ja työntänyt normaaliin tapaan ensin toisen suihkulasin kiinni ja sen jälkeen toisen. Stoppariin osuessa vasemman puoleinen lasi räjähti sirpaleiksi.

Soitin heti oppaalle jonka olimme hetkeä aikaisemmin nähneet aulassa. Hän oli ehtinyt jo lähteä mutta lupasi tulla mahdollisimman pian takaisin selvittämään tapahtumaa.

Lähdin yrittämään selvittää vähän huonolla englannilla aulaan mitä oli tapahtunut ja hetken päästä omistajista vanhempi mies saapui huoneeseemme.

Häntä ei ollenkaan kiinnostanut mitä oli tapahtunut, tai oliko miehellä kaikki hyvin. Ainoa asia mitä kyseli niin oli meidän oma kasko, ja että ottakaa valokuvia!!!

Ei olisi tullut mieleenkään että meidän tarvitsisi miettiä omia vakuutuksia koska lasissahan oli selvästi joku jännite mikä aiheutti stoppariin osuttua lasin hajoamisen.

Opas tuli ja selitin vielä tapahtuman kulkua hänelle, ja hän sanoi lähtiessään että menee selvittämään tätä omistajien kanssa ja että ette te joudu tätä maksamaan.

Siihen yritin sitten luottaa,kunnes parin päivän päästä opas oli taas hotellilla ja sanoi olevan meille huonoja uutisia.

Joutuisimme maksamaan 150Levaa(n.75€)suihkulasista. Ei sinänsä hirveän iso raha mutta toisaalta iso raha kuitenkin ajatellen että eihän vika ollut meidän!

Olimme aika raivoissaan tilanteesta ja siinä hetken asiaa pöyriteltyä lähdimme takaisin altaalle.

Voin sanoa että se loma oli pilalla. Jonkin ajan päästä menimme takaisin aulaan koska mieheni ajatteli että maksetaan se nyt heti pois kun opaskin oli vielä siinä,jos tulisi jotain kysyttävää vielä.

Opas lupasi vielä selvittää korvaako matkatoimisto tätä mitenkään.

Tapahtuman jälkeen tämä omistajista vanhimmasta miehestä aisti että emme olleet enää samalla viivalla muitten hotellin vieraitten kanssa. Se oli todella ärsyttävää.

Meiltä ei pyydelty anteeksi tapahtumaa, ei kysytty halutaanko vaihtaa huonetta(en tosin tiedä oliko siellä edes vapaita huoneita).

Suihkunurkkauksen lasia ei käyty korjaamassa meidän olo aikana siellä. sillon vaan rikkalapiolla otettiin lasin sirut pois ja huuhdeltiin lattia suihkulla. Ei siis edes imuria käytetty. Eli pieniä lasin siruja siis jäi joihinkin kohtiin, mitä sitten itse siellä laittelimme roskiin ettei tullut lisää haavoja.

Haavat eivät onneksi vaatineet lääkärikäyntiä. Saimme desinfiointiaineen kun pyysimme aulasta ja KAKSI laastaria..onneksi oli omia laastareita mukana.

Täytyy sanoa että mielellään joka päivä aina poistui hotellista kiertelemään ja otti päähän palata hotelliin ja nähdä hotellin henkilökunta tapahtuneen johdosta, lähinnä tämä vanhin miehistä.

Kuulimme myös että joltain oli samaisessa hotellissa mennyt muovituoli hajalle ja olivat joutuneet sen maksamaan. Eli hyvä hotelli varmaan siihen asti kun et hajoita mitään.

Ainakaan tällä hotellilla ei ole mitään vakuutuksia, siksi ilmeisesti asiakkaat maksavat jos jotain hajoaa. Mielestäni se ei ole kyllä syy laskuttaa asiakkaita siinä tilanteessa jos hajoaminen ei ole asíakkaan vika!

Lomaa vietettiin päivä kerrallaan, onneksi kaikki muu meni hyvin mutta hotellin osa lomamatkalla on mielestäni aika suuri.

Muutama päivä ennen loman loppua opas soitti että matkatoimisto korvaa 40€ takaisin lasista. Se oli parempi kuin ei mitään, olimme ihan tyytyväisiä vaikka korvausvelvollisia olisivat olleet kyllä hotelli tässä tapauksessa.

Saimme myös kirjallisen selosteen tapahtumasta, jos laitamme asian vakuutusyhtiölle.

Sanoimme kyllä että emme olleet varautuneet kuin matkatavaravakuutukseen sekä vakuutukseen mikä korvaisi mahdolliset lääkärikulut. Ei tullut mieleenkään ottaa vakuutusta mikä korjaisi esinevahingot tällaisessa tapauksessa..automaattisesti ajattelee esim. tällaisessa tapauksessa että hotelli korvaa lasin kun ei ole itsestä johtuvasta syystä hajonnut.

Haluaisimme mennä toistekin Bulgariaan, ehkä jopa samaan kaupunkiin mutta TODELLAKIN eri hotelliin. Tarvitsee kyllä selvittää ensi kerralla että onko kaikissa hotelleissa sama käytäntö että vakuutuksia ei heillä ole.

Onneksi tapahtuma ei sattunut kellekään lapselle, olisi varmasti pelästynyt ja paljon.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.