Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Nejma

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Siisti, myös sijainniltaan

Vieras    30.08.2010    Soussen hotellit    Sousse
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2010 | Hotelli: Nejma

Sijainti todella hyvä. Varsinaiseen eskustaan lyhyt kävelymatka ja merikin heti tien toisella puolella. Vilkkaasta liikenteestä huolimatta kuitenkin "rauhallinen" hotelli, meteli ei nimittäin kuulu häiritsevästi esim. allasalueelle saati huoneisiin. Henkilökunta ystävällistä, eivätkä olleet "piilossa", vaan vuorokauden ajasta riippumatta aina joku tai useampi oli työssään.

Rahanvaihto ei aina onnistunut, kun eurot olivat loppu, mutta esim. pankki on aivan hotellin vieressä (ehkä vaihtavat pankissa hieman parempaan kurssiin). Komissiota ei peritä. Isompi ruoka/tavaramarketti löytyy n. 100m päästä. Niin ja alkoholiakin näytti olevan tuolla myynnissä, me emme sitä tosin saaneet ostettua, koska olimme kohteessa ramadanin aikaan !!

Huoneemme oli korkeahko ja siten ihanan ilmava, tosin tehokas ilmastointi oli myös käytössämme. Huoneesta löytyi iso jääkaappi johon sai näppärästi mm. vesipullot kylmenemään. Siivooja kävi joka päivä siivoamassa ja petaamassa. Ylimääräiset rahat ja maksukortit, passit säilytimme tallelokerossa, joka oli ilmainen.

Huoneemme oven aukaiseminen tuotti "tuskaa". Lukkopesät ovat aivan omaa luokkaansa (kuulin, että muutkin räpläsivät oviensa kanssa). Avaamisessa ei voinut hosua vaan oli rauhassa houkuteltava aukeamaan. Onneksi mieheni oli tässä näppärämpi ja ennenkaikkea kärsivällisempi.

Hotellin omia pyyhkeitä ei tule viedä allasosastolle, joten ostapa rantapyyhe heti lähimmästä matkamuistokaupasta. Kaikki varailivat petejä heti aamiaiselle mennessään ja mikäli ei siihen samaan kisaan lähtenyt mukaan, niin pedittäpä saatoit jäädä. Tosin hiekkarantahan on tien toisella puolella ja siellä on hotellin oma alue, jonka pedit ovat maksuttomia.

Aamianen oli aika yksinkertainen ja samankaltainen joka päivä viikon aikana. Mutta kun siihen tottui, niin "maassa maan tavalla" tässäkin kohtaa. Lounaan söimme useampana päivänä hotellin ulkoilmaravintolassa. Merelliset pitsat ja pastat olivat runsaita ja sopivan suolaisia kaljan tai viinin kera.

Lähtöpäivänä huoneiden luovutus olisi ollut 12, mutta ostimme lisäaikaa, koska lentokentälle nouto oli vasta 19 aikoihin. Huone maksoi mielestäni n.30 dinaaria eli about 15é. Joka oli siis pikkusumma siitä ilosta, että sai kuuman päivän jälkeen käydä vielä huoneessa suihkuttelemassa jne.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.