Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

El Mouradi Palace

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Tunisialaisten luksushotelli = suomalaisten perustasoa

llauraa-    19.10.2008    Soussen hotellit    Sousse
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2008 | Hotelli: El Mouradi Palace

Thaimaahan matkaaville annetaan usein vinkki: kannattaa mennä mahdollisimman ylelliseen hotelliin, koska hintataso on niin alhainen. Tunisiaan annan saman ohjeen, tosin siitä syystä, että tunisialaiset laatuvaatimukset eivät ihan vastaa suomalaisia.

El Mouradi Palaceen astuessa huomio kiinnittyy yleiseen sähläämiseen. Oli kellonaika mikä tahansa, aula on täynnä erimaalaisten ihmisten ryhmiä ja ympäriinsä haahuilevia turisteja. Hotelli kieltämättä on hieman sekava, käsittäähän sen pelkkä päärakennus 500 huonetta. Reippaalla kävelyvauhdilla aulasta omaan 2. kerroksessa sijaitsevaan huoneeseemme meni n. 10min, kiitos loputtomien käytävien. Palvelu oli asiallista, ehkä liiankin muodollista minun makuuni. Ainoastaan altaalla ja rannalla oli vapautuneempi tunnelma. Hotellin allasviihdyttäjä onkin näkemisen arvoinen, hän keksi joka päivä uutta ohjelmaa ja saikin aikaan lukuisia naurunremahduksia. Allasalue oli siisti, mutta me vietimme aikaa mieluummin rannalla. Varsinkin toinen rantavahdeista oli huippuhauska, lieneekö johtunut perusluonteesta vai runsaasta tipistä. Opimme kantapään kautta, että tippiä kannattaa antaa vaikkei kukaan sitä näyttäisi odottavankaan: ensimmäisen päivän mokamme ansiosta saimme loppuviikon ajan kärsiä toisen rantavahdin tuimista katseista. Ranta oli mielettömän ihana, ei liikaa ihmisiä ja uiminen oli turvallista.

Huoneet olivat melko reilun kokoisia, plussaa parvekkeesta ja erillisestä vessasta kylppärin lisäksi. Mitään luksusta ei tosin kannata odottaa, parhaiten huonetta voisi verrata Suomen peruslaadukkaisiin Sokos hotelleihin. Ilmastointi toimi hyvin, ainoaksi ongelmaksi muodostui vesijohtovesi joka muuttui aina tiettyyn kellonaikaan likaisenruskeaksi.

Aamupala oli todella monipuolinen ja sisälsi kaikkea aina vihanneksista munakkaaseen, ohukaisista friteerattuihin leivoksiin ja jugurtista paikallisiin erikoisuuksiin. Hotellin muutkin ravintolat menettelivät, tosin suosittelen ensisijaisesti läheisen sataman, Port El Kantaouin hulppeita ravintoloita.

Iltaelämää hakevien kannattaa suunnata jonnekin muualle, El Mouradissa ei nimittäin tapahtunut yhdeksän jälkeen juuri muuta kuin karmea karaoke ja eläkeläismummojen tanssishow.

Vielä varoituksen sana: jos satut olemaan nuori ja edes vähän ihmisen näköinen, harkitse kaksi kertaa ennen kuin kävelet hotellin etupihalla sijaitsevaan kauppaan nimeltä Star Bazar. Nuorta miesmyyjää ei nimittäin vähimmässäkään määrin kiinnosta minkään sortin myyminen vaan ennemminkin se, lähdetkö kahville/discoon/iltakävelylle. Lisäksi suosittelen ottamaan vanhempaa matkaseuraa mukaan: herra nimittäin kähmii milloin ikinä vain saa tilaisuuden, eikä hänen otteestaan pääse kovin helposti pois! :D

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.