Hotel Boavista

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Aitoa paikallista tunnelmaa keskellä kylää

Vieras    28.01.2014    Kap Verden hotellit    Kap Verde
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2013 | Hotelli: Hotel Boavista

Paikallisen perheen ylläpitämä hotelli keskellä paikallista elämää. Matkalla alle 50 vee pariskunta, 13 vuotias poika ja 22 vuotias tyttö.

Aamuisin ja iltaisin oli mahdollisuus seurata parvekkeelta paikallisten elämää. Valko-ihoisia ei juurikaan kaduilla näkynyt. Ei uima-allasta, sillä merihän on aivan vieressä ja altaita löytyy Suomestakin. Huoneet siivottiin päivittäin todella perusteellisesti. Ei sähkökatkoja ja lämmintä vettä riitti. Hotellin ravintola tarjosi aivan loistavaa ruokaa ja myös aamiainen oli hyvä ja riittävä. Henkilökunta oli todella ystävällistä ja kielitaitoakin löytyi. Siivoajien kanssa toimi varsin hyvin viittoma- ja elekieli!

Meidän lisäksemme hotellissa yöpyi viikon ajan vain (!) yksi suomalainen pariskunta. Muut asukkaat olivat Afrikkalaisia, jonkin verran tanskalaisia ja ruotsalaisia. Ihmettelen vieläkin, miksi ihmiset hakeutuivat noihin kalliisiin saksalaisomisteisiin all inclusive-hotelleihin muurien sisälle. Myöhemmin paluumatkalla vielä kuulimme, että he eivät olleet poistuneet hotellialueeltaan koko loman aikana. Finnmatkojen opas oli kuulemamme mukaan varoitellut ja hieman peloitellutkin menemästä Sal Rein kylään. Meidän kokemukset olivat aivan jotain muuta!

Saimme todellakin irtaantua suomesta/suomalaisista ja muista turisteista. Koimme paikallista tunnelmaa vuorokaudet ympäri. Turisteja ei juurikaan kylässä näkynyt. Tunnelma oli erittäin ystävällistä ja huomasimme, että turismi on vasta aivan lapsen kengissä. Ostoskeskuksia ei ole, mutta niitähän löytyy kotimaasta (eikä me niitä kyllä lähdetty hakemaankaan). Ravintolatarjonta oli riittävä. Ruoka - erityisesti kala - oli niin hyvää, etten unohda sitä ikinä! Kala oli tuoretta. Aamuisin kävimme katsomassa kun kalastajat toivat mitä kummallisemman näköisiä kalasaaliita mereltä. Vatsatauteja ei kokenut kukaan, vaikka söimme joka päivä eri paikoissa, jotka olivat hyvin eri tasoisia. Kaupusteijoitakin oli, mutta heidän kanssa täytyy vaan osata pelata. Taskuvarkaista pelottelu on täällä aivan turhaa.

Kävimme yhdellä järjestetyllä retkellä Santa Monicassa. Matkalla saimme todeta saman kuin Sal Reissä: Matkailu on lapsen kengissä ja väestö on köyhää - mutta he ovat todella onnellisia ihmisiä! Teitä ei juurikaan ollut: Ne olivat muodostuneet siihen mistä oli satuttu ajamaan. Maasturit olivat siis enemmän kuin tarpeellisia. Aaseja, hevosia, vuohia ja mitä erilaisempia lintuja näkyi matkan varrella.

Suosittelen kohdetta lämpimästi sellaiselle, joka haluaa ladata akkujaan ja nauttia paikallisesta elämänmenosta ja kokea hieman seikkailua!

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.