Samos Bay

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Hinta-laatu kohdallaan

Vieras    21.09.2013    Samoksen hotellit    Samos
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2013 | Hotelli: Samos Bay

Olin vasta Samoksella, Vathissa 10-17.09 ja asuttiin Samos Bay hotellissa. Viikkoa ennen varattu matka oli halventunut noin puolella,jess!

Olin käynyt 25 vuotta aikaisemmin samassa paikassa ja ei se ollut,positiivisessa mielessä, muuttunut juuri lainkaan.

Katseltuani muita paikkoja saarella en missään muualla haluaisikaan asua, varsinkaan en ahtaassa Pythagorionissa.

Hotelli oli, varsinkin hintaansa nähden, loistava ja upealla paikalla rannalla. Korkeuseroja ja rappuja oli mutta parveke merelle päin korvasi sen.

Henkilökunta oli kaikkialla erittäin ystävällinen ja palvelualtis ja hymyilevä. Ruoka oli mitä oli, makuasia, ja Samoksen viinit ovat mitä ovat, edelleen makuasia.

Säät helli, aamuisin ja iltaisin n.21 ja päivisin 30-35.

Hintatasosta olin iloisesti yllättynyt koska olin kuvitellut Kreikkaa kalliimmaksi, "parhaimmissa" paikoissa 0,5 tuoppi olutta 4€ mutta rannalla tuolille tuotuna 2€, not bad! Rantatuoli ja varjo ja erinomainen palvelu maksoi vaan 3€/päivä tai sitten otti koko viikon 15€ joka sitten laski 10€'oon, halpaa!

Suosittelen ehdottomasti tätä hotellia jos kunnon löhölomaa haluaa. Vieressä tosi mukava taverna, periaatteessa aina auki ja mielummin asun rannan lähellä josta voi sitten n. kilometrin matkan kävellä keskustaan kuin toisinpäin. Ainoa paha oli heti hotellista lähtevä tosi jyrkkä mäki, mulla kun polvet reistailee, mutta kyllä se siitä.

Olen sen verran nähnyt maailmaa että kun kunnon aivot narikkaan- lomaa haluan niin tulen ehdottomasti tänne takaisin ja ensi vuotta jo odottelen ja nimenomaan syyskuun lomaa, tuo 30-35 riittää mulle oikein hyvin.

Suosittelen lämpimästi!

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.