Spa Hotelli Ryytli

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Epäsiisti ja halvalla rakennettu

Vieras    06.07.2011    Saarenmaan hotellit    Saarenmaa
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2011 | Hotelli: Spa Hotelli Ryytli

Matka Vekka myy kohteeseen neljän ja seitsemän päivän kylpylämatkoja luokitellen hotellin neljän tähden paikakisi. Suomessa luokittelu vastaa 2- ja siisteystaso olisi luokaton. Huoneen sänky ja kalusteet ovat halvinta mahdollista ja siiisteystaso ala-arvoista. Parveketta ei oltu siivottu varmaan vuosiin ja se oli kuvottavassa kunnossa. Hotellin pimeän käytävän ikkuna oli niin likainen etten ollut moista nähnyt sitten kahdeksankymmenen luvun neuvostoliitossa käynnin jälkeen.

Kylpyläosaston rakenneratkaisut ovat ovat halvalla ja nopeasti tehtyjä. Allasosastossa on laatoitus korvattu muovimatolla, joka on ilmeisesti päästänyt vettä petonivaluihin. Tästä seurannut homeen haju karkoittaa kyllä karskimmankin miehen porealtaasta. Kuntosalilla käydessäni kokeilin nurkassa olevaa soutulaitetta, joka oli hyvälaatuinen Consept 2, mutta sitä ei varmaan ollut huollettu sitten hankinnan jälkeen, (hotelli rakennettu vuonna 2002) se nitisi ja natisi rasvan puutteessa ja pölypallerot tuuletuskehällä olivat tosi epämiellyttävän näköisiä.

Positiivisa oli hyvä aamupala ja päivällis ruoka. Hotellin oikea nimi on Ruutli, jossa u kirjainten päällä on pisteet, mutta niitä en löytänyt koneestani

Arvosana hotellille:

Mukava kylpylähotelli hyvällä paikalla.

Leo-setä    09.02.2018    Saarenmaan hotellit    Saarenmaa
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2005 | Hotelli: Spa Hotelli Ryytli

Mukava kylpylähotelli hyvällä paikalla.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.