Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Saaremaa Spa Hotels

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Kotoisa rauhallinen hotellikylpylä.

Vieras    15.07.2009    Saarenmaan hotellit    Saarenmaa
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2009 | Hotelli: Saaremaa Spa Hotels

Ei moitteen sijaa ja saamamme ja ostamamme hoidot olivat ihan tasokkaita ja jotkut jopa erinomaisia. Yllätti positiivisesti tämmöisen ensi kertaa käymässä olevan.

Vuoden aika ei paras mahdollinen, mutta ihastuin/ihastuimme paikkaan ja nyt on edessä 2 vk vuokratussa kaksiossa keskellä Kuressaaren kaupunkia. Minä itse harrastan ulkoilua ja luonnossa kulkemista ja sainkin tuossa hyvän vinkin edellä, vuokraan pyörän. Ehkäpä ystävänikin innostuu sitten kanssani tutkimaan saarta.

Kävellen siellä on myös helppo kulkea, ei ole suuria korkeuseroja, tosin nekään eivät minua haittaa.

Kauniita vahoja taloja ja idyllinen pikku kaupunki.

Ihmiset ystävällisiä , hyvä palvelu joka paikassa. Viihdyin ja monen laisia haaveita nyt on olemassa, josko siellä olisi pitempäänkin! Kyllä minulla on myös kartta , johon on pyöräreitit merkitty. Tosin ei niitä kovin paljon ole.

Tässäpä tätä nyt ja matkan jälkeen joskus lisää kokemuksia. Vuokra kaksiossa su misesta. Hinta on kyllä melkoinen, mutta "vahinko" pääsi tapahtumaan ja kun puolet oli jo maksettu, niin" kärsitään " sitten koko rahan edestä. Tietämäni mukaan, vuokraan kuuluu joksenkin täydellinen talous, omat henkilökohtaiset tavarat vain mukaan. Asunnon varustus tasokin on sitten tiedossa kun uusia kokemuksiani kerron.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.