Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Koidula Park

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Suosittelemme

Vieras    20.07.2009    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2009 | Hotelli: Koidula Park

Suosittelen Pärnua ja Koidula Park hotellia. Varsinkin kun ottaa Ikaalisten matkatoimiston kautta ja liittyy Club Oneen niin saa edullisen matkan.Meillä kahdelta henkilöltä 472€, 5 vrk. sis. matkat, majoitus, auton laivapaikka.

Olemme olleet kahtena kesänä Pärnussa. Viime kesänä menimme bussilla ja tänä kesänä omalla autolla. Kannattaa tietenkin vertailla hintoja ensin.

Koidula Parkista oli parin kilometrin matka rannalle ja lyhyt matka vanhaan kaupunkiin ja Port Arturiin. Pyysin vielä sähköpostilla että saisimme tänä kesänä saman huoneen hotellista kuin viime vuonna ja se onnistui. Ei kannata säikähtää hotellin ulkoasua. Eri asia tietenkin jos on lapsia, kannattaa varmaankin mennä lähemmäs rantaa, mutta sitten kaupat on kauempana.

Arvosana hotellille:

Koidula park

Vieras    20.07.2013    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2013 | Hotelli: Koidula Park

Majataloa muistuttava edullinen vaihtoehto. Sijainti todella hyvä, kävellen pääkadulle (Ruutli) 1 min., kauppakeskuksiin 5 min. ja rannalle 10 min. Äänet kadulta kuuluu jos ikkuna on auki, joten huonetta kannattaa toivoa sisäpihan puolelta, se puoli rauhallisempi. Huoneet hyvät ja siistit, sänky todella hyvä! Hotellissa langaton internet-yhteys, joka toimii parhaiten aulassa. Etupihalla viihtyisä terassi. Aamupalalla perusasiat; puuro, lihapullat, leivät, päällysteet, salaatti, raejuusto, mysli, murot, jugurtti, hedelmiä, munia, keksejä, riisikakkuja, juomia... Henkilökunta ystävällistä. Miinuksena se, ettei hissejä ole, matkalaukut täytyy kantaa rappusia. Kokonaisuudessaan suosittelen!

Arvosana hotellille:

Hotelli keskellä kaupunkia

Vieras    12.06.2017    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2017 | Hotelli: Koidula Park

Kiva pieni hotelli keskellä kaupunkia. Huoneet pienehköt, mutta viihtyisät. Ikkuna auki nukkuessa kuului hieman lintujen ilakointia ja liikenteen ääniä. Sängyt hyvät nukkua. Aamiainen maittava, suht suppea valikoima, mutta kyllä sieltä jokaiselle jotain löytyi. Taatusti menemme uudestaan. Henkilökunta erittäin ystävällistä.

Arvosana hotellille:

Monta kertaa käyty,aivan ihana pieni hotelli

Vieras    17.07.2017    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2017 | Hotelli: Koidula Park

Tällä kertaa valvonta oli puutteellinen, ovet auki myöhään yöhön...

Laitoimme omaisuutemme tallelokeroon kassakaappiin. Sattuikin että voro vei yöllä kaiken???.Hotelli korvasi passikulut, rahat,ym kulut,myös piikki auki koko loppuloman ajan .Kaikille muillekin. Vain huoli identiteettivarkaudesta jäi.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.