Kurgo Villa

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Viehättävä huvila ja tilavat sviitit

Titiuu    19.02.2009    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2007 | Hotelli: Kurgo Villa

Kurgo Villassa on sekä päätalossa olevia sviittejä että rivitalossa olevia kahden hengen huoneita, jotka ovat kahdessa tasossa, parvella vuode ja alhaalla oleskelutila. Me majoituimme päätalon Kapteenin sviittiin, joka on talon suurin huoneisto. Tilaa olikin yllin kyllin, makuuhuone, jossa oli parivuode ja puinen pinnasänky (nuorin lapsistamme oli matkan aikana 1-vuotias), olohuone jonka nurkassa oli ruokapöytä, jääkaappi ja keittiötaso vesipisteineen, ei ruuanlaittomahdollisuutta kuitenkaan. Olohuoneen sohvan sai taitettua vuoteeksi. Kylpyhuone oli tilava. Sviitissä vietti leppoisasti lomaa viiden hengen perheen kanssa, eikä käynyt olo ahtaaksi.

Aamiainen tarjoiltiin piharakennuksen kahviossa, hyvällä säällä söimme pihaterassilla. Aamiainen oli kohtuullinen, ei erityisen mieleenjäävä.

Piha oli aidattu ja taloa kiersi iso nurmikko, lisäksi pihalla oli muovisia lepovuoteita, eli lasten kanssa oli mukava oleilla pihalla. Aidatulle pihamaalle sai myös turvallisesti pysäköityä oman auton.

Kurgo Villa on viihtyisä ja kaunis, omalla autolla matkustaville ja tilaa kaipaaville erinomainen.

Arvosana hotellille:

Ulkoiset puitteet kunnossa, mutta...

Vieras    21.07.2016    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2016 | Hotelli: Kurgo Villa

Hotelli oli ulkoisesti hyvässä kunnossa, mutta palveluissa oli toivomisen varaa.

Puhtaiden pyyhkeiden saanti tökki koko ajan, niitä piti käydä pyytämässä respasta. Lattialle kertyi hiekkaa, koska kynnysmattoa ei ollut, lattiaa ei siivottu koko aikana. Vuoteita ei sijattu. Henkilökunta näytti koostuvan enimmäkseen koulutytöistä. Aamupala oli hyvä.

Arvosana hotellille:

kohtuullinen hotelli, mutta pieniä puutteita

Vieras    12.08.2016    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2016 | Hotelli: Kurgo Villa

Olimme Kurgo villassa heinäkuussa 2016. Lasten leikkipaikka oli hyvä ja piha hoidettu ja aidattu. Erittäin suurena miinuksena kuitenkin uima-allas, jonka vesi oli täysin vihreää, leväkerroksen peittämää ja uimakelvotonta. Valitsimme hotellin juuri ulko-altaan vuoksi, mutta sitä ei voinut käyttää ollenkaan. Respa sanoi, että allasvesi oli uimakelpoista, mutta hotellin johto myönsi veden olevan keväistä ja uimakelvotonta. Lupasivat tehdä asialle jotain, mutta eivät saaneet tehtyä kuitenkaan vedelle mitään kuuden päivän aikana. Aamuisin altaan portaille käytiin laittamassa aurinkotuoli esteeksi, jonka joku siirsi päivän aikana pois ja jotkut hullut siinä jopa uivat.

Aamiainen oli ihan ok, joskin pientä vaihtelua olisi kaivannut esim. leipävalikoimaan, tarjolla oli vain paahtoleipää ja virolaista "ruisleipää". Muuten emme ravintolan palveluita käyttäneet. Huone oli hieman epäsiisti, edellisen asukkaan sukat olivat jääneet lattialle. Olimme piharakennuksessa, sijainti sinänsä oli loistava. Kuumimmilla helteillä varmaankin tukalan kuuma, mutta 20 asteen keleillä vielä ihan siedettävä. Huonetta ei siivottu koko aikana, ainoastaan pyyhkeet vaihdettiin tarvittaessa. Lapset nukkuivat patjoilla lattialla, josta pieni miinus.

Sijainti oli loistava ja Pärnun parhaaseen pizzeriaan, Stefaniin, vain parinsadan metrin matka. En kuitenkaan suosittele paikkaa, jos valitsee hotellin uima-altaan perusteella. Me emme siinä pystyneet uimaan.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.