Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Strand Spa And Conference Hotel

Tammsaare 35, 80010 Parnu
Näytä hotelli kartalla

Tähtiluokitus

-

Kävijäarviot

-

Hinta / yö alk.

-
Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Strand Spa And Conference Hotel kartalla

Kokemuksia tästä hotellista

Perhehuoneet ja ilmastointi parasta

Titiuu    19.02.2009    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2006 | Hotelli: Strand Spa And Conference Hotel

Olimme hotellin perhehuoneessa, joka on tilavahko huone, jossa parivuode sekä sohva, jonka voi taittaa vuoteeksi. Matkustajia oli isä, äiti, 1-, 3- ja 6-vuotiaat lapset. Huone oli siisti ja mukava, kolmen lapsen kanssa ehkä hiukan nafti, mutta sovussa mahduttiin. Huoneessa plussaa huonekohtaisesti säädettävä ilmastointi / lämmitys, jota sai säätää maun mukaan viileämmälle tai lämpimämmälle. Hyvä juttu kesähelteillä!

Hotellin yleiset tilat olivat siistit selkeät, jopa yksinkertaiset. Aamiainen oli perushotelliaamiainen, runsas ja meille mieleinen. Söimme myös hotellin ravintolassa illallisen, ruoka oli hyvää ja miehelle jäi mieleen erityisesti pippuripihvi... paksu pihvi, joka oli sananmukaisesti kuorrutettu pippurirouheella!

Miinusta hotellin lastentilasta. Lapsille oli pieni leikkihuone, joka ainakin tuolloin käydessämme oli melko sotkuinen ja siellä oli lähinnä rikkinäisiä leluja, vähän mitä sattuu. Lapset kuitenkin mielellään leikkivät siellä.

Kävin hotellin kauneushoitolassa jalkahoidossa. Jaloista tuli pehmeät ja kauniit, mutta hiukan kiireinen ja kireä oli hoitaja. Hoidot ovat Suomen hintoihin verrattuna edulliset, kuten Virossa yleensäkin.

Hotellissa on pieni allasosasto ja saunat. Kävimme allasosastolla yhtenä sadepäivänä, kuusivuotiaan mielestä oli kivaa. Allasosastolla ei ole vesiliukumäkiä tai muuta viihdettä, mutta kyllä siellä loiskimaan pääsee altaaseen.

Kokeilin myös hotellin kuntosalia, isohko huone jossa jonkun verran kuntosalilaitteita. Parempi kuin ei mitään, sai siellä treenin tehtyä! :)

Hotelli oli iso ja siisti, ei ehkä niin tunnelmallinen kuin pienempi hotelli, mutta perhehuone, ilmastointi ja allasosasto sekä sijainti olivat hyvä juttu. Keskustaan on jonkin verran matkaa, ranta on melko lähellä. Keskustaan ja Papiniidun ostoskeskukseen kulkee kuitenkin paikallisbussi aivan hotellin edustalta.

Arvosana hotellille:

Kylpylähotelli

Irene    21.03.2011    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2006 | Hotelli: Strand Spa And Conference Hotel

Olimme varanneet kylpylästä erilaisia hoitoja ja illallisen eli hemmottelimme itseämme kunnolla. Huone oli siisti ja moderni. Aamiaispöytä monipuolinen.

Ranta- ja hemmottelulomaa kaipaavalle ihan ok majoituspaikka. Ilmapiiriltään erilainen kuin Hotell Victoria Grand hotell keskustassa.

Arvosana hotellille:

Suuri, lähellä meren rantaa

Vieras    22.05.2019    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2019 | Hotelli: Strand Spa And Conference Hotel

Olin jo hieman iäkkäämmän läheiseni kanssa ko. hotellissa. Petauspatjat meinasivat liukua itsestään lattialle nukkuessa. Vuoteet muuten hyvät. Huone suht tilava ja siisti. Ruoka ehkä liian hienoa ja kallista meidän makuumme. Ei löytynyt mitään normaalia ns. turistiruokaa. Plussaa hiljainen allas/saunaosasto päivällä, sekä vähän erikoisella teemalla varustettu minigolf-rata.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!

Samankaltaisia hotelleja lähistöllä

Pieni hetki, sivua ladataan.