Lantiana Gardens

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Todella hyvä hotelli

Vieras    07.05.2013    Protarasin hotellit    Protaras
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2013 | Hotelli: Lantiana Gardens

Olimme Protaraksessa hotelli Lantiana Gardensissa vappuviikolla. Hotelli oli positiivinen yllätys sijainnin ja tasokkuuden puolesta. Hotelli on rakennuttu muistaakseni v. 2000 ja peruskorjattu ihan muutama vuosi sitten. Kunto oli oikein hyvä ja hotelli on todella siisti. Huoneena meillä oli kaksio, joka oikein toimiva. Parivuode iso, etelän maiden tapaan hieman kova, mutta meidän mielestä hyvä. Kolmantena vuoteena meillä oli lisävuode, joka aikuiselle ehkä hieman lyhyt ja patja ohut, mutta ajoi asian. Lisävuode oli olohuoneen puolella. Olohuoneen yhteydessä keittonurkkaus, jossa jääkaappi (pakastinlokerolla), mikro, vedenkeitin, leivänpaahdin ja kaksilevyinen liesi. Kattila, paistinpannu ja astioita ihan hyvin kaapeissa. Tiskiharjaa ja ainetta ei ollut, eikä tiskaus kuulunut huoneen siivoukseen. Hiustenkuivaaja hyvä (myös pitkille hiuksille). Ruokailuryhmä neljälle. Sohvakin huoneessa oli, levitettävä mielestäni. Parveke pieni, kaksi mahtui istumaan. Adapterin saa muuten hotellista eurolla omaksi.

Hotelli tavallaan poikittain meren suuntaan, joten lähes kaikista huoneista näkymä merelle. Meidän huone oli ympäristöön päin, josta pidimme, koska näin altaan äänet eivät kuuluneet huoneeseen. Allasalue oli hyvä, mahtui hyvin aurinkotuoleille ainakin näin sesongin alussa. Ravintola ihan ok, aamupala erinomainen! Aamupala maksoi paikan päällä 6,5e per naama ja sen sai ilman varausta. Aamupalalla kananmunat monella tapaa, pekoni, nakit, lämpimiä paikallisia juttuja, vihanneksia, hedelmiä, monenlaista leipää, jugurtit, myslit, lettuja ym. Kahvi tosi hyvää! Osallistuttin kerran hotellin teemailtaan, silloin oli aiheena China Town. Ruoka oli yllättävän hyvää, buffet-tyylinen ja vaihtoehtoja monia. Hinta oli tuolla 9,95e. Näitä teemailtoja oli useita erilaisia viikon aikana, mutta muissa ei käyty.

Hotellilta menee "polku" (sementistä valettu :D) suoraan Fig tree bay- rannalle, matkaa korkeintaan 200m. Ranta tosi hyvä, puhdas ja hyvin hoidettu muutenkin. Tuolit ja varjot 2,5e/kpl. Merivesi tuolla erityisen lämmintä, kun on matala ja suojaisa poukama. Ja vesi mahtavan kirkasta, en ole missään muualla nähnyt yhtä kirkkaan turkoosia vettä!

Ihan hotellin vieressä, 100-200m on uusi Lidl, josta käytiin osalle aamuista ostamassa aamupalatarvikkeet ja vedet tietysti. Siellä tuorepaistettuja leipiä ja patonkeja. Vesi maksoi 6x1,5 litraa alle 2e.

Erittäin hyvä hotelli, suosittelen. Pääkatukin ihan seuraava alaspäin. Rauhallinen, mutta lähellä. Lapsiperheitä oli jonkun verran. Lähtiessä saimme vielä loukoumia lahjaksi! Niin ja henkilökunta TODELLA ystävällistä ja kansainvälistä! Paikallisiakin toki on.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.