Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Imperial Adamas Beach Resort

92 Moo 3, Baan Na Tai, Naiyang Beach, 83110 Sa Khu
Näytä hotelli kartalla

Tähtiluokitus

Kävijäarviot

7.1

Hinta / yö alk.

125 €
Tarkista saatavuus
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Imperial Adamas Beach Resort kartalla

Kokemuksia tästä hotellista

Mieletön luxus spa häämatkalaisille tai kuuskymppisille

Vieras    07.11.2008    Phuketin hotellit    Phuket
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2008 | Hotelli: Imperial Adamas Beach Resort

Mielettömän upea, tyylikäs viiden tähden hotelli, ainakin huhtikuussa sesongin ulkopuolella hiljainen ja rauhallinen, lähinnä japanilaisia hääpareja, meidän lisäksi yksi lapsiperhe johtajaperheen lisäksi. Uima-allas kulki hotellialueella kiemurrellen, alimman kerroksen huoneista pääsi suoraan terassilta altaaseen, jonka koko oli viitisen kertaa normaalin 50 metrisen uimahallin kokoinen.

Ruoka oli ravintoloissa kallista, tai noh, suomen hinnoissa, mutta rantaa pitkin vajaan kymmenen minuutin kävelymatkan (osittain kahlaamisen) päässä oli ihana pikkuruinen Nai Yangin biitsi, siellä oli kymmenkunta perus-thai-ravintolaa, yksi minimart ja yks rättikauppa.

Hotellin aamupala oli jotain aivan mieletöntä, belgialainen pääkokki osasi kaiken tarpeellisen. En tiennyt että croissantit voivat olla niin hyviä...Palvelu oli muutenkin viiden tähden luokkaa, iltaisin käytiin sytytteleen kynttilöitä huoneessa jne. Hotellilta lähti myös matkaamme lentokentälle tytsy suorittamaan lähtöselvitystä puolestamme, (siis vain meidän kolmen) eipä ole koskaan ennen moista tapahtunut. Spa tuli kokeiltua, mutta kolmen tunnin höyryhuone-kokovartalohieronta-kasvohoito-kylpysession saa sadallakolmellakymmenellä eurolla melkein kotimaastakin...taivaallista se oli, mutta olisin elänyt ilmankin. Tilana sekin oli upea, tyylikäs, kuin rivariyksiö, jonka takapihalla oli lasinen höyryhuone ja ulkoallas...

Biitsillä oli vesi aikas kaukana ja hiekalla jonkin verran levää tai oksia ym, mutta upeasta altaasta ei sinne kaivannutkaan. Biitsi oli muutenkin hotellialueen ulkopuolella, hotelli-, allas- ja viheralue oli rajattu omaksi alueekseen tyylikkäästi, biitsille ei kai kauheesti ihmiset kaivanneetkaan. Kun ensin olimme olleet viikon beach bungalowissa Koh Lantan alkeellisuudessa ja käytännössä asuneet hiekassa, se toimi ainakin meillä hyvin vaihteeksi.

Suosittelen kaikenikäisille, toimii "mummoillekin", etenkin palvelun puolesta, ja ensimmäisen kerroksen huoneesta olisin valmis maksamaan sen 20 dollarin lisämaksun seuraavalla kerralla. Kerroksia siis kolme, ei hissiä. Niin, ei toimi liikuntaesteisille, kaikki rakennukset kolmikerroksisia ja esim. ravintolat yläkerrassa. Tunnelma oli mukavan intiimi ja seesteinen ja kuitenkin aivan auringonottopaikkojen (useita pienehköjä) ja pääaltaan läheisyydestä löytyi katettu ulkoleikkipaikka lapsille. Ravintoloita oli kolme, mutta ne jäivät hintatason ansiosta muutamaan kokeiluun, olivat kyllä ihan tasossa mukana.

Kallishan se oli, mutta tarjoaa hyvät alennukset sesongin ulkopuolella ja paketteja maksa 5 yövy 7 jne.

-eeva-

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!

Asiakasarviot muualla

Samankaltaisia hotelleja lähistöllä

Pieni hetki, sivua ladataan.