Kefalos beach village

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

lapsiystävällinen hotelli rannalla

Vieras    27.04.2014    Pafoksen hotellit    Pafos
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2014 | Hotelli: Kefalos beach village

Hotelli sijaitsee pikkuisen syrjässä sekä Pafoksen satamasta että vanhasta kaupungista, ja se onkin mielstäni ainut huono puoli. Itse hotellialue on siisti ja viihtyisä, kuin puutarha. Lapsille on leikkipaikka ja lisäksi on suuret nurmialueet, jolla voi esim. heitellä tai potkia palloa. Myös lastenallas löytyy, tosin huhtikuussa vesi oli melko viileää. Mutta se ei haitannut, sillä hotellissa on myös sisäuima-allas, jossa lämmintä vettä. Hotellissa myös ruokakauppa, josta sai mm. tuoreita sämpylöitä ja donitseja.

Meillä oli puolihoito, ja pidimme siitä. Aamiainen oli joka aamu sama, mutta valikoima sen verran laaja, että halutessaan sai vaihtelua. Illallisella joka ilta eri teema, joten vaihtuvuutta oli. Myös allasbaarissa oli melko laaja valikoima ruokia ja juomia; munakkaita, hampurilaisia, lämpimiä leipiä, pitsaa, salaatteja, moussakaa, pihvejä jne. Yllätyimme myös allasbaarin edullista tasoa, sillä olen pitänyt Kyprosta kalliinpana kuin Suomi.

Muutaman sadan metrin päästä löytyi kyllä myös muita ravintoloita. (ja mäkkäri n. 500 m päästä ;) )

Bussipysäkille oli n. 500 m, ja jos siihen jaksaa kävellä, niin ei se sijaintikaan sitten enää huonolta tunnu. Bussilla pääsi helposti satamaan, vanhaan kaupunkiin ja toiseen suuntaan Coral beachille.

Kuninkaiden haudat on käytännössä hotellin vieressä ja toisella puolella on ne mosaiikki lattiat. Tosin sinne alueelle sisäänpääsy on sataman puolelta.

Viimeinen plussa vielä siitä, että joka paikassa kaikki puhuivat hyvää ja selkeää englantia.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.