Habiba Village

Habiba Bay, 46618 Nuweiba
Näytä hotelli kartalla

Tähtiluokitus

-

Kävijäarviot

9.0

Hinta / yö alk.

45 €
Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Habiba Village kartalla

Kokemuksia tästä hotellista

Voi sitä näinkin tehdä

Vieras    11.01.2010    Nuweiban hotellit    Nuweiba
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2009 | Hotelli: Habiba Village

Ihan vain hihasta vedetty paikka oli hieno yllätys! Tiesimme menevämme lähelle Nuweiban keskustaa, mutta hotellin tasosta saimme tietoa vain netin avulla. Telkkarin puute ei todella kiusannut, mutta jääkaapin puute sai meidät hankkimaan autoon tarkoitetun kylmälaukun, johon sai virtaa myös pistorasiasta. Se olikin tarpeen, sillä lomamme osui tosi helteiseen aikaan.

Koimme palvelun meille sopivaksi. Sovimme, että huoneemme siivotaan vain kun haluamme. Ei tarvinnut miettiä tippejä joka päivä. Kaksi aikuista ei todella saa tilavaa huonetta siivouskuntoon päivässä. Palvelut pelasivat. Saimme haluamme retket, ja vähän ekstraakin. Meidät otettin ihmisinä vastaan. Tarpeemme huomioitiin eikä mitään ylimääräistä todella tupattu, vaikka ehdotuksiakin tuli.

Aamiainen meren rannalla aaltoja kuunnellen ja tuijotellen ei tuntunut koskaan kahden viikon aikana tylsältä. Veden korkeutta sai aina arvuutella ja samoin naapurirannan kalastajien saaliin määrää.

Olemme olleet Nuweibassa ennen huomattavasti kalliimmassa paikassa, mutta tämä sopi meidän tarpeisiimme paremmin! Mikä kullekin kirkastetaan. Matka sinne pitää järjestää itse, mutta hotelli avustaa käytännön asioissa (eli järjestää taksit Sharm el Sheikkiin ja takaisin). Parin tunnin matka vie kauaksi täysistä rannoista ja melusta. Jos haluat rauhaa ja leppoisaa oleilua, muista Habiba!

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!

Asiakasarviot muualla

Samankaltaisia hotelleja lähistöllä

Pieni hetki, sivua ladataan.