All Seasons Nice Ae´roport -hotelli

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

All Seasons Nice Ae´roport -hotelli

Irene    01.03.2011    Nizzan hotellit    Nizza
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2010 | Hotelli: All Seasons Nice Ae´roport -hotelli

Olimme valinneet hotelliksemme All Seasons Nice Ae´roport -hotellin, joka oli uusi, erittäin siisti ja mukava hotelli riittävine aamiaisbuffeineen ja uima-altaineen. Hinta-laatusuhde oli loistava.

Se, että hotelli sijaitsi lähellä lentokenttää, ei ollut ongelma. Huone oli selvästi äänieristetty ja bussit kulkivat hotellin nurkalta usein. Lipun hinta oli vain euro/hlö. Matka keskustaan ei kestänyt bussilla kuin viisi minuuttia. Kävellen noin 15-20 min.

Erikoismaininnan hotelli ansaitsee siitä, että tarjolla tuloaulassa oli koko päivän kahvia ja teetä sekä pullovettä . Sieltä löytyi myös erilaisia esitteitä matkailijoille kulttuuri yms. tarjonnasta.

Kävimme syömässä iltaisin hotellin sisäpihakompleksin ravintolassa, jossa oli todella hyvä ruoka. Mukavia olivat myös kävelyretket rivieralle auringonlaskun aikaan. Istuimme paikallisten suosimalla rantaosuudella ja oli mukava seurata heidän kalaonneaan ja perheiden yhdessäoloa.

Mahtavaa oli vielä se, että hotellin auto kuljetti meidät ilmaiseksi lähtöpäivänä lentoterminaaliin. Kuljetustarpeesta kannattaa ilmoittaa jo hotelliin mennessä.

Hotellin henkilökunta oli palvelualtis ja ystävällinen.

Voimme suositella lämpimästi hotellia!

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.