Bed & Breakfast Seitsemäs Taivas /Il Settimo Cielo

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Ylellinen Bed & Breakfast Seitsemäs taivas /Il Settimo Cielo

Vieras    09.06.2012    Milanon hotellit    Milano
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2012 | Hotelli: Bed & Breakfast Seitsemäs Taivas /Il Settimo Cielo

Bed & Breakfast Seitsemäs Taivas/ Il Settimo Cielo Milanon keskustan lähellä on paikka, jota voin lämpimästi suositella kaikille Milanoon matkaaville! Vietimme täällä neljä yötä pääsiäisenä 2012 ja taso oli todella loistava. Milanossa useasti käyvänä, en aio enää muuta majoitusta käyttääkään! Asunto oli siisti, valoisa ja kauniisti sisustettu. Tilaa oli neljällekin henkilölle, kun asunnossa on kaksi tilavaa erillistä huonetta.Toisesta huoneesta pääsi ihanalle kattoterassille syömään herkullista italialaista aamiaista. Palvelu oli erinomaista ja sujuvaa ja ihanaa kun sai hyviä Milano-vinkkejä Bed & Breakfastin suomalaiselta, pitkään Italiassa asuneelta emännältä! :) Ympäristö on vehreä ja rauhallinen vaikka keskustan tuntumassa onkin ja keskustaan menevä bussi kulkee ihan talon vierestä. Loistava paikka, jossa saa tasokasta palvelua suomen kielellä. Suosittelen!

Nettisivut, joilla lisätietoja sekä kuvia: www.bbsettimocielo.it/index.html

Arvosana hotellille:

Kodikas B&B

Vieras    19.01.2015    Milanon hotellit    Milano
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2015 | Hotelli: Bed & Breakfast Seitsemäs Taivas /Il Settimo Cielo

Tämä B&B oli aivan täydellinen meille. Käytössä asunto vain meille: 2 makuuhuonetta, suuri kylpyhuone poreammeella ja ihastuttava terassi.( Keväällä varmasti ihana istua ulkosalla.) Keskustaan pääsi kätevästi julkisilla ja päivän päätteeksi ravintolaan ihan B&B:n lähelle, jossa oli useita loistavia vaihtoehtoja. Suosittelen lämpimästi!

Arvosana hotellille:

Koti Milanossa

Vieras    16.03.2015    Milanon hotellit    Milano
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2015 | Hotelli: Bed & Breakfast Seitsemäs Taivas /Il Settimo Cielo

Tunnelmallinen pikku asunto lähellä Milanon keskustaa. Koko asunto omassa käytössä, omalla sisäänkäynnillään. Kaksi ilmastoitua makuuhuonetta, tv:llä ja nettiyhteydellä varusteiltuina. Eteistilassa ruokapöytä, jääkaappi, vedenkeitin, micro ja tarvittavat astiat/ aterimet pikkunaposteluun. Valtava kylpyhuone poreammeella ja ihana terassi kaikki vain meidän käytössämme. Loisto valinta! Läheltä löytyi hyviä ravintoloita ja yhteydet keskustaan pelaavat. Ja pisteensä i-n päälle kaikki neuvot suomeksi!

Arvosana hotellille:

Ihastuttava B&B

Vieras    26.11.2015    Milanon hotellit    Milano
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2015 | Hotelli: Bed & Breakfast Seitsemäs Taivas /Il Settimo Cielo

Varsin tyylikkäästi sisustettu asunto rauhallisella alueella. Puhdas. Nelihenkinen perheemme mahtui mukavasti majoittumaan asuntoon. Aamiainen oli runsas ja tasokas, sekä tarjoiltu kattoterassille. Asunnolta pääsi sujuvasti bussilla kaupunkiin ja kaupungin vinkit sai emännältä ihan suomeksi. Jos menen Milanoon toistamiseen, majoitun tänne!

Arvosana hotellille:

Viehättävä viihtyisä B&B huoneisto!.Suosittelemme lämpimästi !

Vieras    06.06.2016    Milanon hotellit    Milano
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2016 | Hotelli: Bed & Breakfast Seitsemäs Taivas /Il Settimo Cielo

Viehättävä viihtyisä huoneisto mukavalla aamu aurinkoisella patiolla lähellä Milanon keskustaa,kävelymatka tai kätevästi bussilla..Suosittelemme lämpimästi ! Saimme maukkaan aamiaisen ja hyvän palvelun.Toiveemme huomioitiin. Huoneistossa tilavuutta,ilmavuutta sekä viihtyisyyttä.Puhdasta ja raikasta.Täällä olet kuin kotonasi. Ihan emäntä Johanna ....tv.Kiitos...Eija &Pp

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.