Hotel Club Seray Forest

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

All inclusive?

Vieras    23.07.2011    Marmariksen hotellit    Marmaris
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2010 | Hotelli: Hotel Club Seray Forest

Matkustimme nelihenkisellä perheellämme Marmarikseen 2010 kesällä. Varasimme hotellin ja lennot omatoimisesti netistä. Vähän ihmettelin halpaa hintaa, mutta hotellin kuvat vaikuttivat tosi mukavilta. Saavuimme perille yhdeksän maissa illalla ja pääsimme huoneeseemme. Siellä meitä odotti yllätys: olohuoneen lattialla oli iso lätäkkö ilmeisesti jääkaapista valunutta vettä ja kylpyhuone oli törkeän likainen, jouduin ensitöikseni pyytämään siivousta. Huonetta ei oltu muutenkaan valmisteltu meitä varten, sillä lasten varasänkyjä ryhdyttiin petaamaan vasta saavuttuamme.

All inclusive-ohjelma sisältää kurkkua ja tomaattia eri muodoissa, kananugetteja ja ranskiksia ja pastaa. Söin kurkkua ja tomaattia koko viikon ja niiden lisäksi pastaa, koska en välitä syödä ranskalaisia perunoita ja paneroitua lihaa päivittäin. Myös jälkiruuat olivat todella kehnoja, joten laihduin lomaviikon aikana 2 kiloa.

Hotellin henkilökunta oli mukavaa ja teki kaikkensa vieraiden viihtyvyyden eteen, mutta näin kehnoa ruokaa ei pelasta mikään,

Tämä ei suinkaan ollut ainoa lomamme Turkissa, vaan kokemusta on kahdelta aiemmalta lomalta, myös AI-hotellissa. Turkki on hyvä lomamaa, mutta tätä hotellia en suosittele.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.