Guest house Kilimanjaro

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Kotoisa ja lämminhenkinen guest house

Vieras    05.06.2010    Lamun hotellit    Lamu
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2010 | Hotelli: Guest house Kilimanjaro

Suosittelen lämpimästi Lamun saarella sijaistevaa Kilimanjaro nimistä guest housea kaikille siellä reissaaville. Vietimme huhtikuussa 2010 5 päivää saarella ja Kilimanjaro oli kohtuullisen halpa paikka ja sen omistaja Doshi oli aivan huippu. Paikassa käy paljon scandinaaveja ja muukin henkilökunta oli todella palvelualtista. Doshilla oli saksalainen vaimo, joten hän puhuin hyvän englannin lisäksi myös saksaa.

Guest housen nettisivut:

www.kilimanjaro-lamu.com/en/index.php

Aktiviteeteista suosittelen erilaisia purjehdusreissuja, mitkä saa varattua guest housen respan kautta. Itse olimme päiväpurjehduksella snorklaamassa. Miehistö kokkaili paikallisella trangialla veneessä aivan loistavan lounaan ja pääsimme myös kävelemään unelmasaaren valkoiselle hiekkarannalle.

Kilimanjaro sijaitsee Lamu townissa ja sieltä pääsee läheiselle Shela beachille kätevästi joko veneellä, aasikyydillä tai kävellen (n. 25min?). Lamu oli mielestäni todella turvallinen paikka, pikkuravintoloista sai melko edullisesti hyvää paikallista (toki myös länsimaista) ruokaa ja ihmiset olivat ystävällisiä. Muslimeja siellä oli paljon, mutta he ovat tottuneet turisteihin, joten mm. omasta vaatetuksesta ei tarvinnut kantaa huolta.

Lamusta löytyy myös pankki ja pankkiautomaatti sekä sairaala ja pienempiä klinikoita (esim. malariatestille).

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.