Nora

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Nørrebrossa hyvä aamiaishotelli

JeppeT    24.07.2013    Kööpenhaminan hotellit    Kööpenhamina
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2013 | Hotelli: Nora

Sopivan hotellin löytäminen kaupungista verkkoa selaamalla osoittautui hyvin hankalaksi. Ne, joiden sijainti oli keskeisempi, olivat saaneet huonoja arvioita. Verkkoarvioiden perusteella päädyimme hotelli Noraan Nørrebron kaupunginosaan johtavan sillan päässä.

Pääsimme hotellille suoraan kentältä bussilla 5a. Toki olisi voinut vaihtaa välimatkalla metroon, mutta laukkujen kanssa oli helpompi matkustaa suoraan. Kentältä rautatieasemalle bussi vei 35 minuuttia, ja siitä Nørrebron reunamille vielä kymmenen minuuttia.

Nettitietojen mukaan Norassa on vain 42 huonetta. Muutama niistä on kadun puolella, mutta useimmat sisäpihalla. Kerroksia katutason yläpuolella on neljä, eikä hissiä ole.

Lomaviikkomme oli hyvin lämmin: kaupungin lämpötila vaihteli 24:stä 27:ään. Hotellihuoneen toista ikkunaa oli pakko pitää avoinna koko ajan, ja aamuyöllä olikin sitten hiukan helpompi nukkua. Silloin kadulta kantautui jonkin verran ääntä, ja saksalaisten öinen hauskanpito kaikui todella häiritsevänä sisäpihan kaikkiin huoneisiin yhtenä yönä.

Huoneen vuoteet olivat uskomattoman hyvät. Patja ja tyyny tuntuivat vielä paremmilta kuin oman kodin kalliit unikulmapatjat.

Aamiaishuone oli täpötäysi koko loman ajan: asiakkaita riitti. Leipä oli harvinaisen tuoretta ja maistuvaa. Leivänpäällisiä tuotiin tarjolle pikku hiljaa vähän kerrallaan kylmälevyn päälle, kunhan jaksoi odottaa. Ainoastaan puuroa jäi kaipaamaan.

Huoneen kokolattiamatto näytti puhtaalta ja siistiltä, mutta tuoksu ei miellyttänyt.

Pesutila oli hyvin tilava ja siisti.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.