Linnahotell

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Pieni mukava hotelli

Titiuu    19.02.2009    Kuressaaren hotellit    Kuressaare
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2008 | Hotelli: Linnahotell

Linnahotel sijaitsee Kuressaaren keskustassa, pääkadusta muutaman askelen sivussa, mutta riittävästi, että oli hyvin rauhallinen.

Hotelli on siisti, uudehkon tuntuinen ja mukava. Asuimme kahden huoneen sviitissä, jossa oli makuuhuone sekä olohuone. Erilliset huoneet toivat mukavan rauhan iltoihin, lapset nukkuivat makuuhuoneessa aikaisemmin ja me miehen kanssa katseltiin televisiota ja istuttiin iltaa vähän pidempään, nukuimme varavuoteissa - sen saimme maksaa noista omista iltahetkistä. Erityisen tunnelmallisena mieleen jäi kun istuimme ranskalaisen parvekkeen kaiteen vieressä, satoi hieman ja oli tumma elokuinen yö... Todella lumoava hetki!

Hotellin aamiainen oli perustasoa. Hotellin ravintola ei ikävä kyllä ollut auki muuten kuin aamiaisella, akuutissa kahvinhimossa piti lähteä kauemmas - tai keittää huoneessa vedenkeittimellä jauhecappuccinot, jotka siivooja aina aamuisin toi huoneeseen.

Hotellin palvelu oli ystävällistä. Tilasimme etukäteen ja maksoimme hotellilaskun yhteydessä täytekakun, esikoisella oli 8-vuotissyntymäpäivät hotellissa olon aikana - kakku tuotiin pöytään onnittelujen kera, henkilökunta onnitteli ja kakun päälle sytytettiin sellainen sähikäissuihku. Esikoinen oli aivan onnen huumassa kun hänet huomioitiin niin hienosti! Kakku oli huomattavasti edullisempi kuin vastaavantasoinen kakku edellisellä viikolla kuopuksen syntymäpäivillä Rannahotellissa, tämä huomioksi vain...

Oman auton sai pysäköityä hotellin sisäpihalle.

Kaiken kaikkiaan pidimme hotellista, ja voisimme kuvitella Saarenmaalla käydessämme majoittuvamme sinne uudelleen. Sviitti ei ollut neliöiltä suuri, mutta erilliset makuuhuone ja olohuone toivat vanhemmille mukavan iltahetkirauhan lasten käytyä nukkumaan. Erittäin miellyttävää!

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.