Marina Grand Beach

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Hyvä sijainti, mutta korkeintaan kolmentähden, ei neljäntähden hotelli

Vieras    02.10.2016    Kultahietikon hotellit    Kultahietikko
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2016 | Hotelli: Marina Grand Beach

Olimme kesäkuussa Marina Grand Beach hotellissa Aurinkomatkojen matkalla. Hotellin sijainti on hyvä, lähellä rantaa, ostoksia ja ravintoloita. All inclusive oli ok. Valikoimaa oli hyvin, vaihtelua jonkin verran. Itse en kyllästynyt viikon aikana, mieheni mielestä ruoka oli välillä mautonta. (pääruuat lähinnä, itse söin enimmäkseen alkupaloja yms pieniä naposteltavia, ja ne oli mielestäni hyviä)

Allasalue on melko pieni, ja usein aika täynnä. Huoneeseen emme olleet tyytyväisiä. Olimme varanneet Sviitin, eikä se mitenkään vastannut kuvausta eikä odotuksia. AM sanoo, että " Raikkaat, modernisti sisustetut huoneet on uusittu vuonna 2014"

Ensinnäkin, jos remonttia todella on tehty, niin aika nopeasti sen vaikutukset häviävät. Modernista ei ollut tietoakaan, sisustusta kuvaa paremmin pelkistetty ja riisuttu malli. Eikä huone myöskään ollut raikas. Hirveä viemärin/tunkan haju. Kun sanoimme tästä, niin siivooja tuli suihkimaan kylppäriin voimakkaasti sitruunaista hajustetta.

Rappaukset rapisi seinältä, sohva oli niin likainen, ettei siihen viitsinyt istua. Kalusteita ei juurikaan ollut, vaikka huoneet oli suuret, että olisi mahtunut. Parvekkeella oli pöytä ja kaksi tuolia, jotka olivat tahmaiset. Samoin lattia. Ei pystynyt ilman kenkiä sinne menemään. Myös parveke oli suurin, joten esim. aurinkopedit olisi hyvin mahtuneet.

Ainoat plussat huoneessa oli: suuri ja tilava, hieno näköala merelle.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.