Gradina

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Edullinen perussiisti hotelli

Vieras    24.08.2010    Kultahietikon hotellit    Kultahietikko
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2010 | Hotelli: Gradina

Hotelli oli hintaansa nähden ihan ok, huone oli tilava, tosin ilmastoinnin puute oli iso miinus, niitä ei riittänyt kaikille halukkaille ja elokuun puolivälin hirmuhelteissä tarvetta todella olisi ollut. Henkilökunta puhui aika hyvin englantia ja palvelu oli suht ystävällistä. Aamiaisella oli astioista, lähinnä kahvikupeista, pulaa ja 9.30 jälkeen ei kovin paljon tarjottavaakaan enää löytynyt.

Viereisessä hotelli Pliskassa alkoi showtime allasalueella joka ilta klo 19.30 ja jatkui jopa yli puolen yön, tästä kovasta metelistä ei ainakaan Lomamatkojen esitteessä ollut mitään mainintaa. Hyvät esiintyjät siellä lauloivat, mutta pikkaisen alkoi viikossa kyllästyttää kuunnella samoja biisejä tosi kovalla volyymilla joka ilta, biisijärjestyskin pysyi lähes samana ;)

VAROITUS tallelokeron vuokraajille: meiltä katosi safety boxista mystisesti lompakko, kun sitä keskellä yötä olisin tarvinnut, kahteen kertaan kävimme sitä kyselemässä ja hirveän "älämölön" jälkeen se mystisesti kuitenkin löytyi. Vastaanoton tytön (paikalla myös ns. body guard selittelemässä) selitys oli, että avain käykin KAHTEEN ERI TALLELOKEROON ja yllättäen meidän lompakko oli siinä toisessa lokerossa mihin sitä ei itse oltu laitettu!!! Tämähän ei tietenkään ole (tai ei pitäisi olla) mahdollista ja aika huono maku jäi loppuloman ajaksi. Tapauksen jälkeen katsoimme parhaaksi säilyttää rahojamme omassa huoneessa ja omalla vastuullamme, tuskin monikaan em. tapahtuman jälkeen jaksaisi luottaa respan henkilökuntaan. Aika selkeä "kusetuksen" yritys!!! Onni onnettomuudessa oli, ettei mitään oltu ehditty viedä.

Useasti Kultahietikolla lomailleena en tälläisestä ole koskaan aikaisemmin kuullut, eikä siitä sen kummempia traumoja jäänyt, mutta kannattaa olla tarkkana!

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.