Malou

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Malou, paljon opittavaa asiakaspalvelussa

halmetur    02.08.2010    Kreetan hotellit    Kreeta
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2010 | Hotelli: Malou

Olimme perheeni kanssa matkalla Malou hotellilla nyt heinäkuun viimeisellä viikolla 2010 ja aluksi kaikki näytti olevan kunnossa.

Siistihkö ulkoasu ja vehreä kasvillisuus hotellin aluella, näytti hyvältä tullessamme hotellille. Päivä päivältä alkoi tuntua että, ovatkohan he pitäneet hotellia ennemmin. Tämähän oli ollut tarjonnassa Air Finlandilla vasta 1 kk ajan.

Petivaatteet vaihdettiin ainostaan kerran kokohikisen viikon aikana. Onko tosiaan niin että Kreetalla yleinen käytäntö on näin. Samoin pyhkeet saimme kerran vaihdettua viikon aikana. kiva tulla kun siivooja on viikannut likaiset pyyhkeet lattialta takaisin pinoon. Onneksi oli omat pyyhkeet mukana.

Siivoojat jättäneet huoneen oven auki lukosta kerran kokonaan, ollessamme Haniassa koko päivän vaikka olimme jättäneet avaimemme respaan. Tullessamme ovi avutui ilman avainta ja aloimme katsoa, että onko jotain kadonnut, onneksi ei ollut mitään varastettu.

lämmin vesi tuli vasta 7:45 - 20:00 välisena aikana, muuten sai ottaa kylmiä kylpyjä, en tiedä onko yleinen käytäntö, mutta minut aamuvirkun kyllä yllätti perusteellisesti.

Meillä oli 2 aik + 1 lapsi yksiö, jossa oli vain 2 tuolia huoneessa, joten joku aina söi sängyn reunalla tai parvekkeella koko loman ajan. Samoin myös parvekkeella.

Ruoka-astiasto oli 3 kpl kaikkia ainoastaan ja kaikki eri paria kahvikupeista ja juomalaseista lähtien.

10-vuotias poikamme oli ahkera uimari, siitäkin tultin sanomaan, että ei saa pulahtaa reunalta uimaan ainoastaan meille, muut saivat hyppiä kyllä altaalla. Ainoastaan minut ja poikani otettiin ns puhutteluun. Vaimoni kävi sitä kommentoimassa seuraavana päivänä Hotellin isäntäparille, ollessani pojan kanssa rannalla. Hänelle sanottiin, että Good Bye ja sen jälkeen sitten ei tarvinnut enää keskustella hotellin isäntäparin kanssa.

Tilasin jonain aamuna kahvin ja luin sähköposteja ja sain sen takahuoneesta haaleana ja mikrossa lämmitetteny hintaan 2 €.

Huom !!! Emme sanoneet lakanoista, pyyhkeistä, siivouksesta, kahvista ja hotellihuoneen oven aukijättämisestä mitään hotellin henkilökunnalle, koska emme halunneet pilata lomaamme lopullisesti.

Isäntä parilla on todella opeteltavaa asiakaspalvelusta ja hotellin pidosta. Tuli mieleen Gordon Ramsayn kurjat kuppilat. Emme nähneet kenenkään muunkaan syövän hotellilla.

Onneksi Kreeta oli ihana paikka ja hotellilla vain nukuimme ja lähdimme aina pois päiväksi.

Eka kerta Kreetalla oli muuten ihan mukavaa ja ystävällistä ja hyviä ruokapaikkoja.

Hotelli Malou oli suuri pettymys meille, mutta siellä on ainakin 1000 muuta joten " No broplem"

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.