Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Muu hotelli

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Pieni hotelli, pieniä eläimiä

Vieras    12.01.2009    Kreetan hotellit    Kreeta
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 1988 | Hotelli: Muu hotelli

Yläkaapissa oli mustanaan torakoita, huoneen oven lukko rikki (ei lukkiutunut) ja joka yö kuului aamuun asti kauhea meteli naapuritalon diskosta. Saatiin huone vaihdettua ehjälukolliseen, mutta torakoista ei päästy eroon. Ja hiukan metelikin helpotti, kun pääsimme toiselle puolelle taloa. Merinäköalakin oli luvattu, mutta oli niin tiheälehtisiä puita ikkunan ja parvekkeen edessä, että pilkahdustakaan ei näkynyt merestä, vaikka oli sadan metrin päässä. Katselimme niitä puita hotellilla ollessamme. Olihan siinäkin näkemistä, kulkukissat kiipeili oksistossa.

Arvosana hotellille:

Kiani Beach Resort

Mystigueh    01.07.2009    Kreetan hotellit    Kreeta
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2008 | Hotelli: Muu hotelli

Hieno ja upea hotelli. Hienot ja siistit huoneet.Mukava allasalue ja uimaranta.

Arvosana hotellille:

nautiskelijan paikka

bag13    05.09.2010    Kreetan hotellit    Kreeta
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2010 | Hotelli: Muu hotelli

hotel caldera village on mahtava paikka.ruoka on hyvää ja monipuolista,palvelu toimii ja henkilökunta ystävällistä.hotellilta hyvät maisemat merelle ja koko kaupungille.

Arvosana hotellille:

Ida apartmet 1&2, Hersonissos

Vieras    24.06.2019    Kreetan hotellit    Kreeta
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2019 | Hotelli: Muu hotelli

Sympaattinen perheen pyörittämä huoneistohotelli sopivasti syrjässä rantakadun ja ostoskadun hulinasta mutta silti niiden välittömässä läheisyydessä. Ystävällinen henkilökunta, siivous ja huolto toimi moitteettomasti. Huoneistot 1-3:ssa tasossa, meillä 3 tasoa. Viilennyslaitteet maksoi viikolta 35€, ja toimivat todella tehokkaasti. Aamiainen maksoi 7€/päivä aikuiselta ja 4€/lapselta, mutta jos otti koko viikoksi niin hinta oli 6€/päivä aikuiselta ja lapset ilmaiseksi. Hyvä vaihtoehto, jos on monta lasta matkassa mukana. Ja aamiainen oli erittäin hyvä. 3 pienehköä mutta syvää allasta eri puolilla aluetta joten sukeltelu onnistui vallan mainiosti, sekä yksi pikkulasten kahluuallas. Ainoat miinukset tulee suht suolaisesta biljardipöydän hinnasta (2€/peli) sekä ruokatarjoilun (hyvän) loppuminen allasbaarissa jo klo 22.

Eli lähes 10/10 pisteet hotellille!

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.