Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Paritsa

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Erinomainen sijainti kaupungin keskustassa

Vieras    14.07.2013    Kosin hotellit    Kos
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2013 | Hotelli: Paritsa

Olimme aurinkomatkojen kautta Kosilla ja yövyimme Paritsa-hotellissa, joka sijaitsee aivan kaupungin keskustassa. Hotelli on perheomisteinen ja palvelu oli erittäin ystävällistä. Hotelli kuuluu ilmeisesti aurinkomatkojen budget-luokitukseen, joten suosittelen tätä hotellia edullista majoitusta etsiville. Huoneet olivat hintaan nähden ihan ok, ei valittamista. Huoneet siivottiin joka päivä. Aamiainen myös hyvä. Ehdottomana plussana tästä hotellista mainitsisin juuri erinomaisen sijainnin sekä erittäin ystävällisen henkilökunnan. Vaikka hotelli oli keskustassa niin mitään ääniä ei huoneisiin kantautunut. Suosittelen.

Muutama sana myös itse Kosista saarena. Tykkäsin kyllä paikasta, melko pieni mutta idyllinen. Todella paljon hyviä ruokapaikkoja ja kahviloita. Kaunis rantakatu ja hyvät mahdollisuudet myös vierailla muilla Kreikan lähisaarilla sekä Turkin Bodrumissa. Pyöräilijöitä näkyi joka paikassa, Kosia voisi melkein kutsua pyöräilijöiden saareksi. Heitä on kyllä selvästi ajateltu, koska heille on ainakin keskustassa omat kaistansa ja sai kävellessä varoa joka suunnasta tulevia pyöräilijöitä.

Hyvät rannat ja auringonottomahdollisuudet, ilmaiset rantatuolit. Tosin asiaan kai kuuluu ostaa jotain pientä juotavaa tai purtavaa rannan ravintoloista ilmaisen rantatuolin vastineeksi. Kos selvästi nuorten suosiossa ja kyllähän paikalla jonkinlainen bilemaineensa on edelleen. Baarikadulla meno melko hurjaa. Mukavia illanviettopaikkoja löytyy myös baarikadun ulkopuolelta, suosittelen esim. keskustan läheltä rannasta löytyvää Harem-nimistä paikkaa varsinkin vesipiipun ystäville. Kiva perheomisteinen kahvila/baari/ravintola, josta päivisin löytyy myös ilmaisia rantatuoleja :)

Arvosana hotellille:

ihan ok hotelli

Vieras    10.01.2015    Kosin hotellit    Kos
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2014 | Hotelli: Paritsa

Me olemme menossa toukokuussa toista kertaa ko hotelliin. Sijainti todella kiva, keskellä kaikkea. Kiva istuskella aamupalalla terassilla ja seurailla päivän aukeamista. Aamupala toissa vuonna liian basic, toivottavasti ovat panostaneet siihen. Ranta on lähellä, aamupalan jälkeen on kiva lähteä rantalenkille ja seurailemaan kalastajien saapumista sinisillä puuveneillään mereltä alkaen sitten myydä tuoretta saalistaan. Törkeän hyviä ruokapaikkoja löytyy paljon!!! Bodrumissa pitää taas piipahtaa. Jos Kosin lämpötila ei riitä, Bodrumis on lämpötila kymmenen astetta enemmin. Oijoi..odottavan aika on pitkä!!!

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.